Aan het woord: Ravin Thakoersingh

De kracht van ResultaatGroep is de kracht van samen. Samen met onze mensen en samen met onze klanten. Daarom laten we onze mensen en onze klanten graag aan het woord. Met vandaag:

Ravin Thakoersingh, 34 jaar, Lelystad.

Hoe lang ben je al aan boord bij ResultaatGroep?

Sinds april 2014. Ik had al een aantal jaren met één van de oprichters samengewerkt bij een vorige werkgever. Dit jaar hebben we weer wat intensiever contact gekregen, heeft hij me voorgesteld aan zijn compagnon en zijn we gaan praten over de mogelijkheden bij ResultaatGroep. Onze visies bleken flink overeen te komen. Dat we door ons gezamenlijk verleden weten wat we aan elkaar hebben is daarbij mooi meegenomen.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Ik ben erg blij met mijn rol bij ResultaatGroep. Aan de ene kant ben ik actief als architect bij verschillende klanten, tegelijkertijd werk ik mee aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Ik werp me graag op als het technisch geweten, zowel binnen ResultaatGroep naar mijn collega’s, als naar onze klanten.

Is dat te combineren?

Het is inderdaad een uitdagende combinatie, maar het past heel goed binnen mijn eigen ontwikkelingspad. Ik ben de afgelopen jaren eigenlijk uitsluitend met techniek bezig geweest, maar wil heel graag een meer organiserende rol op me nemen. Daar kan ik nog verder in groeien, en die kans krijg ik hier.

Waar ligt je kracht?

Elke klant in elke branche is weer anders. Ik hou van die diversiteit in uitdagingen. Ik kom heel veel verschillende mensen tegen, verschillende bedrijfsculturen ook. De laatste maanden ben ik veel in de zorgsector bezig geweest, nu werk ik ook aan opdracht in de financiële dienstverlening en het hoger onderwijs. Die variatie houdt me scherp.

Je toekomst bij ResultaatGroep?

Fijn aan ResultaatGroep is de platte organisatiestructuur en de openheid en betrokkenheid van collega’s. Het is een bijzonder persoonlijke organisatie, wat ook tot uiting komt in de manier waarop medewerkers met klanten omgaan. Ik wil er graag aan bijdragen dat we binnen de markt erkend worden als dé IT- specialist, een kennishuis, want dat zijn we. En we zijn goed onderweg om dat doel te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over ResultaatGroep IT-oplossingen.