Cybercrime: voorkomen is beter dan genezen

Cybercrime: voorkomen
is beter dan genezen

Een cyberincident ligt voor elk bedrijf op de loer, ook al realiseert u zich dit niet altijd. Een op het eerste gezicht onschuldige muisklik van een van uw medewerkers kan betekenen dat u wordt geraakt door een ransomware-aanval die uw bedrijf volledig stillegt. Erg jammer, want cybercrime is te voorkomen. Weet u hoeveel risico loopt u bedrijf loopt?

Resultaatgroep analyseert hoe kwetsbaar uw bedrijf is en hoe u het kunt beschermen. Door op tijd in actie te komen en samen met onze opdrachtgevers de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen voorkomen we veel schade. Vraag het maar aan Sportfondsen.

Sinds 2012 werken wij met een hecht team IT-professionals aan infrastructure, cloud en security uitdagingen voor onze opdrachtgevers. En ze zijn blij met ons. Niet alleen omdat we hen op een goede manier ondersteunen en begeleiden maar juist omdat wij net een beetje anders ‘in de wedstrijd’ staan.

ResultaatGroep: Samen met onze IT-consultants voor uw bedrijf

We zetten namelijk altijd dat extra tandje bij, nemen waar nodig initiatief en zoeken in nauw overleg samen met onze opdrachtgevers naar de juiste oplossing op IT vlak. In dat woord ‘samen’ zit onze kracht. De een noemt het misschien proactief, een ander professioneel, wij houden het liever op betrokken.

Het een en ander heeft alles te maken met onze IT-consultants en hoe ze met onze opdrachtgevers omgaan. Open, proactief en dus betrokken! En dat is nou precies het kenmerk van de cultuur in onze organisatie. Tel daar onze platte organisatiestructuur bij op en kom tot geen andere conclusie dan dat we klein genoeg zijn om onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen en groot en professioneel genoeg om flexibele, adequate en toekomstgerichte IT oplossingen te bieden.

Uw partner in IT!

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning op security-vlak? Een specialist die u kan helpen bij het uitvoeren van een van de uitdagingen waar uw organisatie anno 2022 voor staat? Stel uw vraag aan Tjarko van Wijk in van Resultaatgroep.

Hij kan u alles vertellen over de werkwijze van Resultaatgroep en over de unieke R1 methodiek die we voor onze opdrachtgevers ontwikkeld hebben. 

Neem contact op en wij bellen je terug

Stel je vraag
    Bel of mail direct

    1516274992485

    Tjarko van Wijk