Jouw mogelijkheden bij ResultaatGroep

 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden bij ResultaatGroep zijn?

Jelmer, Mirjam, Marloes en João vertellen het je graag!

Doe de salarischeck bij Jelmer en informeer naar je carrièremogelijkheden.
Bel Jelmer 06-51704940 (of stuur hem een appje dan belt hij je terug). 

Bij ResultaatGroep zorgen we goed voor onze mensen. Want door jouw inzet mag je ook wat van ons terug verwachten. Jelmer Storm is onze recruiter. Hij vertelt je meer over arbeidsvoorwaarden, onze interessante maandelijkse bonusregeling en je salaris. Dus wil jij weten wat je gaat verdienen bij ResultaatGroep? Bel Jelmer: 06-51704940 of stuur hem een email.

Vraag naar je opleidingsmogelijkheden en je persoonlijke ontwikkelingstraject bij Marloes.
Bel Marloes 06-15950542 (of stuur haar een appje dan belt zij je terug).

Marloes Kalkema werkt als HR Manager bij ResultaatGroep en kent de IT-opleidingsmarkt als geen ander. Ze vertelt je graag over je opleidings- én ontwikkelmogelijkheden bij ResultaatGroep. Bij ResultaatGroep gaat het namelijk ook over de mens achter de mens en kijken we samen met jou hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Marloes is al bijna 10 jaar werkzaam in de IT en heeft veel ervaring in het geven van advies op het gebied van loopbaanontwikkeling. Bel Marloes: 06-15950542 of stuur haar een email.

Informeer naar de diversiteit in opdrachten bij Mirjam en je specialisatie mogelijkheden.
Bel Mirjam 085-2015084 of stuur haar een email.

Mirjam Westerik startte twee jaar geleden bij ResultaatGroep als IT Consultant bij een grote zorgorganisatie. Door haar brede interesse en expertise vervulde zij daar verschillende rollen; van Citrix Specialist tot Testcoördinator. De veelzijdigheid vond ze leuk, maar ze koos er uiteindelijk voor om zich verder op te leiden als Architect. Onlangs haalde ze haar TOGAF-certificering en werkt ze sinds kort in een architectenrol bij dezelfde zorgorganisatie. Ze vertelt je graag over haar verschillende opdrachten en hoe zij zich ontwikkeld heeft. Bel 085-2015084 en vraag naar Mirjam Westerik of stuur haar een email.

Check bij João waar en bij welke opdrachten je competenties en ervaring het beste aansluiten.
Bel João 085-2015084 of stuur hem een email.

João Mosso kunnen we gerust een IT-guru noemen.  Hij startte in 1998 op de Servicedesk en door zijn gedrevenheid en brede interesse heeft hij zich daarna op vele vlakken in de IT doorontwikkeld. Zo werkte hij als ontwerper, ontwikkelaar, consultant en architect. Sinds zes jaar werkt João bij ResultaatGroep als Senior IT Consultant en heeft hij meer dan 10 opdrachtgevers geholpen met allerlei IT-vraagstukken, in verschillende rollen. João heeft veel kennis op het gebied van Microsoft, Azure en Citrix. Hij denkt graag met je mee over je ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Ook vertelt hij je over werken bij ResultaatGroep en zijn werkzaamheden. Bel 085-2015084 en vraag naar João Mosso of stuur hem een email.