Gerrit Bakker versterkt ResultaatGroep als Manager HRM & Recruitment

Om ResultaatGroep verder te laten groeien en verder te professionaliseren heeft ResultaatGroep Gerrit Bakker aangetrokken als HRM manager en recruiter.

Gerrit Bakker,,Waar recruiters in de markt veel gevraagd zijn hebben wij besloten HRM en recruitment te combineren in één functie” aldus Jan Huberts, partner bij ResultaatGroep. ,,Nu de vraag naar goede specialisten weer toeneemt duikt iedereen in dezelfde markt en ook nog eens op dezelfde wijze. Mensen benaderen, nét iets meer beloven dan een ander en starten maar. Wij kiezen liever voor de route: HRM goed inbedden in onze organisatie, doen wat we beloven en van daaruit mensen aantrekken. En dan mensen die ook nog eens zelf goed nadenken over hun toekomst. De mens centraal en kwaliteit vóór kwantiteit.”

Gerrit Bakker (40) rondde in 1997 de opleiding Personeel en Organisatie af. Daarna is hij in verschillende functies actief geweest in de bemiddeling van professionals, zowel als ondernemer als in loondienst.

,,In de afgelopen jaren heb ik veel gezien en ervaren over hoe organisaties met mensen omgaan, of misschien wel juist hoe ze dat niet doen. De strijd om goede medewerkers wordt steeds heviger. Het gaat mij echter niet meer alleen om het binnenhalen van de juiste mensen, maar vooral ook om het binnenhouden van deze medewerkers”, zo licht Gerrit toe. ,,Er zijn in mijn ogen maar weinig organisaties die hierin onderscheidend durven te zijn en ik heb ervaren dat ResultaatGroep dat wel durft. Ik voel me dan ook vereerd dat ik een bijdrage mag leveren aan het verder ontwikkelen van dit lef en het verdere uitdragen daarvan.”

Contact opnemen met Gerrit? Dit kan per e-mail: gerrit.bakker@resultaatgroep.nl of telefonisch op 085-2015084.