Houd net als het HMC uw IT gezond

Houd net als het Haaglanden
Medisch Centrum uw IT gezond

Of u nou op zoek bent naar een infrastructuur-, cloud-, of securityspecialist, Resultaatgroep heeft de juiste man of vrouw op de juiste plek voor u.

Sinds 2012 werken wij met een hecht team IT-professionals aan infrastructure, cloud en security uitdagingen voor onze opdrachtgevers. En ze zijn blij met ons. Niet alleen omdat we hen op een goede manier ondersteunen en begeleiden maar juist omdat wij een tikkeltje anders ‘in de wedstrijd’ staan.

ResultaatGroep: Samen met onze IT-consultants voor uw bedrijf

We zetten namelijk altijd dat extra tandje bij nemen waar nodig initiatief en zoeken in nauw overleg samen met onze opdrachtgevers naar de juiste oplossing op IT vlak. In dat woord ‘samen’ zit onze kracht. Vraag het maar aan het HMC. De een noemt het misschien proactief, een ander professioneel, wij houden het liever op betrokken. 

Het een en ander heeft alles te maken met onze IT-consultants en hoe ze met onze opdrachtgevers omgaan. Open, proactief en dus betrokken! En dat is nou precies het kenmerk van de cultuur in onze organisatie. Tel daar onze platte organisatiestructuur bij op en kom tot geen andere conclusie dan dat we klein genoeg zijn om onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen en groot en professioneel genoeg om flexibele, adequate en toekomstgerichte IT oplossingen te bieden.

Uw partner in IT!

Bent u net als het HMC op zoek naar professionele ondersteuning op IT-vlak? Een specialist die u kan helpen bij het uitvoeren van een van de IT uitdagingen waar uw organisatie voor staat? Stel uw vraag aan Tjarko van Wijk, Marvin Kneppers of Hanneke Petersen van Resultaatgroep.

Zij kunnen u alles vertellen over de werkwijze van Resultaatgroep en over de unieke R1 methodiek die we samen met onze opdrachtgevers ontwikkeld hebben. 

Neem contact op en wij bellen je terug

Stel je vraag
    Bel of mail direct

    1516274992485

    Tjarko van Wijk