Gebruikt uw organisatie nog SHA1 certificaten?

img_blog_sha1-certsVele organisaties maken momenteel gebruiken van certificaten getekend met het SHA1 protocol. SHA1 is een populaire hash functie, die ook gebruikt wordt bij het genereren van certificaten.

In 2012 is reeds aangetoond dat het breken van de SHA1 hash relatief simpel werd door de steeds sneller wordende hardware.

Einde support SHA1 certificaten per januari 2016

Vanaf januari 2016 wordt de algemene support van de SHA1 certificaten gestopt. Microsoft is van plan het support eerder in te trekken.

ResultaatGroep kan helpen met het spoedig vervangen van het SHA1 certificaat door middel van een Health Check van de gehele Netscaler implementatie. Tijdens deze Health Check wordt de gehele Netscaler implementatie gecontroleerd op best practices. Meteen kijken wij naar alle andere SSL certificaat issues op de Netscaler, zodat die er na afloop weer tip top bijstaat.

Netscaler experts die uw organisatie ondersteunen

ResultaatGroep heeft diverse Netscaler experts in dienst die uw organisatie daarin kunnen ondersteunen en adviseren. Neem contact op met een van onze Netscaler experts voor meer informatie.