Interactieve kennissessie: Een introductie in Microsoft 365 security

Over de sessie
Werken met Microsoft 365 is voor veel organisaties de standaard. Dit moderne platform is uitermate geschikt om je werk ‘anywhere’, ‘anytime’, en vanaf ‘any device’ te doen. Maar daarnaast is er ook een stijgende trend in het aantal datalekken en ranswomware aanvallen. Hoe kun je je hiertegen wapenen en waar begin je precies? In deze interactieve kennissessie staat de vraag centraal hoe je veilig kunt werken in Microsoft 365.

In tijden waar kantoorgrenzen vervagen, wordt de (hybrid) identity ook wel the new perimeter genoemd. Tijdens deze interactieve sessie zoomen we in op een aantal features binnen Azure Active Directory om die o-zo-belangrijke identity te beschermen. We kijken onder andere naar Azure Multi-factor Authentication, Conditional Access en passwordless sign-in. En uiteraard gaat dat gepaard met een demo.

De spreker
Deze kennissessie duurt ongeveer een uur en er is alle ruimte om jouw vragen rondom het onderwerp te stellen aan de spreker en Microsoft MVP Jan Bakker. In 2016 startte Jan bij ResultaatGroep als System Engineer. Daar leerde hij het vak en groeide hij binnen vier jaar door naar een zeer ervaren Cloud Consultant. Inmiddels is Jan Freelance Consultant en ligt zijn focus op Microsoft 365, waarbinnen hij zich vooral richt op security. Dus heb je vragen rondom dit onderwerp? Bewaar ze dan voor dit webinar, waarin je je vragen aan Jan kunt stellen.

Kennissessie: Security in Microsoft 365 | Azure MFA, Conditional Access en Passwordless sign-in
Wanneer: Donderdag 29 april
Tijd: 18.00 – 19:00 uur

Aanmelden
Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze sessie. Wil je een link naar de opname ontvangen? Stuur dan een email naar evenementen@resultaatgroep.nl.

Over ResultaatGroep
ResultaatGroep levert expertise op het gebied van cloud, infrastructuur en security. Wij zijn partner van Citrix, VMware en Ivanti. Als Cloud Platform Partner van Microsoft leveren we uitgebreide expertise op het gebied van Azure oplossingen en Office365. Wij gaan voor een veiligere en stabiele ICT-wereld. Jij ook?