Klantcase: ResultaatGroep ondersteunt Gemeente Den Helder bij life-cycle management en voert wijzigingen door in de ICT infrastructuur

Den Helder is de noordelijkste gemeente op het vasteland van Noord-Holland. De gemeente telt 56.308 inwoners. Het ICT-beheer wordt gedaan door eigen beheerders, die in dienst zijn van de gemeente.

De uitdaging

De gemeente heeft ResultaatGroep gevraagd om ondersteuning te bieden op het gebied van life-cycle management en het realiseren van wijzigingen in de ICT-infrastructuur. Uiteraard met als doelstelling een optimaal beschikbaar en een veilig ICT-platform. Gemeente Den Helder heeft zodoende altijd de beschikking over de juiste expertise op het juiste moment, waarbij heldere afspraken worden gemaakt over het te leveren resultaat en de maximale doorlooptijd.

Resultaat

Door onder andere het uitvoeren van een SQL-migratie van een zogenoemd mixed ‘Failover en Mirror’ cluster naar een ‘Always On’ cluster, is het beheer vereenvoudigd en wordt aanzienlijk bespaard op licentiekosten. Ook het up-to-date houden van de omgeving met onder andere Citrix/RES (Automation Manager/Workspace Manager) /Netscalers behoort tot de kennisgebieden waarop ResultaatGroep de gemeente ondersteunt.

Kortom, niet alleen voor de full time inzet van de beste professionals kunt u bij ResultaatGroep terecht, wij springen ook graag bij als u tijdelijk behoefte heeft aan hoogwaardige kennis en capaciteit.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze case of wilt u eens van gedachten wisselen met een van onze IT specialisten? Neem dan contact op met ResultaatGroep.