Krijg jij wat je verdient?

Krijg jij wat je verdient?

Kiezen is niet gemakkelijk. Zeker als je de keuze hebt. Het lijkt erop alsof de banen in de IT voor het oprapen liggen. Maar waar vind jij de werkgever die echt bij jou past? Waar jij jezelf kunt ontwikkelen en waar je met fijne collega’s kunt werken aan interessante klussen? Bij minstens zo’n interessante opdrachtgevers.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wil je weten of je krijgt wat je verdient?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? 

Wil je meer weten over de werksfeer?

Ben je nieuwsgierig naar onze opdrachten portefeuille?

Krijg wat je verdient

We zijn benieuwd waarom jij je aan het oriënteren bent op de arbeidsmarkt. Speel je tweede viool en wil je de eerste wel eens aanraken? Ben je toe aan een nieuwe en interessantere klus? Of zoek je een werkgever die meer durft te investeren in je ontwikkeling? Last-but-not-least; misschien verdien je wel meer dan dat je krijgt? Dat laatste hoeft natuurlijk niet persé over je salaris te gaan. 

De keuze ligt bij jou

De beste manier om tot een goede keuze voor je volgende carriérestap te komen is door te vergelijken. Zet ons rustig naast andere proposities en bepaal je keuze. We gaan je zeker niet overhalen met idiote startpremies en/of loze beloftes. Dat laten we liever aan sommige van onze concurrenten over. Jij weet wat je wil en wij weten wat we je kunnen bieden. Klinkt eenvoudig, is het ook.

Misschien is een baan als IT consultant bij Resultaatgroep wel iets voor jou?

Wij bieden

Een leuke baan op niveau met een prettige werksfeer bij een dito werkgever. Bij ons ben je geen systeembeheerder, (vul hier functie in) of (vul hier functie in). Bij Resultaatgroep ben je IT consultant. Dat is een behoorlijk verschil en wat dat precies inhoudt vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. We houden verder maximaal rekening met je persoonlijke wensen en investeren in je ontwikkeling. Dat salaris en emolumenten hiermee in balans staat is vanzelfsprekend wat ons betreft.

Doe de salarischeck!

Jelmer kan je alles vertellen over marktconforme voorwaarden en hoe Resultaatgroep die voor je zou kunnen invullen.

Jouw gegevens
  Stel je vraag

  P1023461

  Jelmer Storm

  Je vakkennis verbreden of juist verdiepen?

  Neem dan contact op met Marloes Kalkema onze HR manager. Zij kan je informeren over het opleidingstraject dat bij jou past en de mogelijkheid om dit door ResultaatGroep te laten financieren.

  Jouw gegevens
   Stel je vraag

   P1023527

   Marloes Kalkema

   Wat is de werksfeer bij ResultaatGroep?

   Neem dan contact op met je toekomstige collega Tjarko van Wijk. Hij vertelt je graag over de cultuur van ons bedrijf en de manier waarop we als collega’s met elkaar omgaan.

   Jouw gegevens
    Stel je vraag

    P1023483

    Tjarko van Wijk

    Benieuwd naar de inhoud van onze projecten en onze opdrachtgevers?

    Neem dan contact op met Hanneke Petersen. Zij beheert onze accounts en kan met plezier je eventuele vragen beantwoorden.

    Jouw gegevens
     Stel je vraag

     P1023492

     Hanneke Petersen