R1 Methodiek

R1 Methodiek

Meer dan ooit vereist de markt van vandaag dat organisaties hun middelen zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten. Dat zij veilig en slim werken, waar en wanneer dit nodig is. Wij begrijpen welke kansen dit biedt. Maar ook wat voor impact en welke gevolgen dit voor uw bedrijfsvoering heeft. Kortom: het zijn de resultaten die tellen. Daarom werken we bij ResultaatGroep op basis van de R1 Methodiek ©. Dit is de optimale oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan het succesvol uitvoeren van ICT-projecten en verandertrajecten.

Werkwijze

Focus op het behalen van doelstellingen

Organisaties halen specialistische kennis en capaciteit in huis om specifieke doelstellingen te realiseren. Om deadlines te halen. Of om een kwaliteitsslag te maken. En dat vraagt om een resultaatgerichte werkwijze.

Samenwerking op basis van duidelijke afspraken

Samen met u brengen we de uitdagingen waar uw organisatie tegenaan loopt in kaart. Vervolgens analyseren we deze uitdagingen zorgvuldig. Zodat we samen met u de juiste acties kunnen uitzetten. Acties die zo snel mogelijk voor verbetering zorgen. We leggen hierover duidelijke afspraken vast. En we bewaken natuurlijk tijdens de opdracht de voortgang. Daarom worden onze professionals, naast hun inzet, tevens beoordeeld op een aantal bij voorbaat en in gezamenlijk overleg met onze klanten afgesproken Key Performance Indicatoren (KPI’s) volgens de ResultaatGroep R1 Methodiek ©.