fbpx

R1 Methodiek

R1 Methodiek

Meer dan ooit vereist de markt van vandaag dat uw klanten hun middelen zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten. Dit verwachten zij dus ook van u. En u dus van ons. Vrijblijvende, onbeperkte inzet van uren is verleden tijd. Het zijn de resultaten die tellen. Inzet van onze specialisten op basis van onze R1 Methodiek is de optimale oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke inzet van specialisten, die resultaatgericht te werk gaan.

Focus op het behalen van doelstellingen

Wilt u succesvol blijven in deze snel veranderende markt? Dan moet uw organisatie in de pas lopen met de sterk toenemende resultaatgerichtheid van de marktvraag. Wanneer u tijdelijke extra kennis en capaciteit binnen uw organisatie nodig hebt, dient deze hier dus ook aan te voldoen. Alleen dán kan uw organisatie immers optimaal presteren.

Werkwijze

Organisaties halen specialistische kennis en capaciteit in huis om specifieke doelstellingen te realiseren. Om deadlines te halen. Of om een kwaliteitsslag te maken. En dat vraagt om een resultaatgerichte werkwijze.

Samenwerking op basis van duidelijke afspraken

Samen met u brengen we de uitdagingen waar uw organisatie tegen aanloopt in kaart. Vervolgens analyseren we deze uitdagingen zorgvuldig. Zodat we samen met u de juiste acties kunnen uitzetten. Acties die zo snel mogelijk voor verbetering zorgen. We leggen hierover duidelijke afspraken vast. En we bewaken natuurlijk tijdens de opdracht de voortgang.

Om het optimale voor onze klanten te bereiken, werken we volgens duidelijke stappen. Op basis van heldere afspraken. Daarom worden onze professionals, naast hun inzet, tevens beoordeeld op een aantal bij voorbaat en in gezamenlijk overleg met onze klanten afgesproken Key Performance Indicatoren (KPI’s) volgens de ResultaatGroep R1 Methodiek ©.