ResultaatGroep bestaat 5 jaar en dat vieren we. Samen!

28 september 2018 is het zover: dan vieren we het vijfjarig bestaan van ResultaatGroep. In 2013 begonnen we onder de noemer ‘De Kracht van Samen’ aan dit mooie avontuur en met name dat ‘samen’ heeft ons gebracht waar we nu staan.

Daarom willen we dat samen vieren. Samen met de ResultaatGroepers, met partners, met klanten, met leveranciers, kortom met iedereen die haar of zijn steentje heeft bijgedragen. En omdat we diegenen graag persoonlijk willen bedanken nodigen we je bij deze uit voor het spetterende jubileumfeest!

Op vrijdag 28 september ontvangen wij je graag vanaf 17:00 uur in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Niet alleen zullen we het glas heffen op het heuglijke feit dat we elkaar kennen, ook zorgt Maison van den Boer voor een geweldig walking diner. Daarnaast zal er, zoals je van ons gewend bent, een inspirerend gastoptreden zijn, en kun je een rondleiding krijgen door het stadion.

Kortom, wij vinden het erg fijn als je er bent. Meld je daarom aan via jubileumfeest@resultaatgroep.nl en je ontvangt van ons een bevestiging met het programma.

We verheugen ons op je komst op 28 september!

Team ResultaatGroep