ResultaatGroep presenteert: Werkelijkheid of Illusie?

Datum:
22 juni 2017

Tijdstip:
inloop vanaf 17.00 uur

Locatie:
Beachclub Klein Scheveningen
Lekdijk Oost 16A, 3412 KT Lopikerkapel

Routebeschrijving:
A2 afrit Nieuwegein-Zuid – Dijk volgen – Na 500 meter aan de linkerkant
         
VANAF 19:00 EEN OPTREDEN VAN VICTOR MIDS, BEKEND VAN HET PROGRAMMA MINDF*CK
  
ResultaatGroep bestaat 4 jaar. In die periode zijn wij gegroeid van een start-up naar een volwassen IT-dienstverlener die 50 specialisten aan het werk heeft in diverse vakgebieden. En dat hebben we te danken aan onze medewerkers, onze klanten en aan onze positieve ambassadeurs. Maar vooral aan onze instelling: beloof wat je doet, en doe wat je belooft. Dan kan de werkelijkheid nooit tegenvallen. Ons feest heeft daarom als thema:

WERKELIJKHEID OF ILLUSIE?

Victor Mids, bekend van het NPO programma Mindfck, demonstreert de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden. Een unieke ervaring!

Iedere ResultaatGroeper mag mensen uitnodigen met wie hij of zij samenwerkt, maar zeker ook mensen uit het verleden met wie hij of zij weer eens wil bijpraten en een leuke avond wil hebben. Wij zorgen voor de borrel, de hapjes, de DJ en een indrukwekkend optreden van Victor Mids.

Aanmelden kan via een ResultaatGroeper of via werkelijkheid@resultaatgroep.nl.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!