ResultaatGroep verwerft Silver Cloud Productivity status

Microsoft Partner

ResultaatGroep heeft de Silver Cloud Productivity status van Microsoft verworven. Dat betekent dat ResultaatGroep zich nu officieel Microsoft Cloud Partner mag noemen! Het bereiken van deze bijzondere status is een bevestiging van de kennis en ervaring van ResultaatGroep op het gebied van Microsoft Office 365 implementaties en migraties.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de Cloud status, hebben consultants van ResultaatGroep de benodigde technische certificeringen met succes behaald. Daarnaast is aan het vereiste aantal uitgerolde Office 365 ‘seats’ voldaan en zijn referenties van succesvolle Cloud trajecten aan Microsoft aangetoond. ResultaatGroep helpt verschillende organisaties bij de transformatie naar de Cloud en heeft inmiddels ruim 3200 Office 365 seats uitgerold.

“De Silver Cloud Productivity status is het bewijs van het track record wat we hebben opgebouwd en de investeringen die we in ons team hebben gedaan”, zegt Ravin Thakoersingh, Senior IT-Architect bij ResultaatGroep. “Ons doel is om organisaties de meest geschikte oplossing te bieden. Als Cloud partner krijgt ResultaatGroep extra ondersteuning en training vanuit Microsoft, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Microsoft verder te intensiveren”.