ResultaatGroep en Nuevo Security sluiten samenwerkingsovereenkomst

Vandaag hebben ResultaatGroep en Nuevo Security de al langer durende samenwerking bekrachtigd met een samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking betekent dat de klanten van ResultaatGroep direct toegang krijgen tot de innovatieve cloud-securityoplossingen van Nuevo Security. De klanten van Nuevo Security kunnen anderzijds profiteren van de beste cloud- en securityspecialisten van ResultaatGroep en krijgen toegang tot de cloud-oplossingen die ResultaatGroep levert.

 

Jan Huberts van ResultaatGroep: ‘Met meer dan 30 specialisten én een sterk groeiende organisatie zijn we een serieuze speler in de wereld van cloud-computing, end-user computing en datacenter-virtualisatie. De overgang naar deze nieuwe IT-werkelijkheid vraagt om een nieuwe benadering van security. De producten die Nuevo Security aanbiedt, sluiten goed aan op onze drive om altijd het beste aan onze klanten te adviseren’.

Rob Hueber, Nuevo Security vult aan: ‘Ik ben enorm blij met de samenwerking tussen onze bedrijven en verwacht dat dit vele nieuwe mogelijkheden gaat brengen’.

Over ResultaatGroep

ResultaatGroep is een jonge, snelgroeiende organisatie, die werkt vanuit gespecialiseerde teams bestaand uit uitsluitend de beste specialisten. Het richt zich op de vakgebieden cloud, end user computing, datacenter, zorginnovatie en security. De unieke R1-methodiek van ResultaatGroep zorgt voor een goede, pragmatische meetbaarheid van de prestaties en het optimale resultaat voor de klanten.

Over Nuevo Security

Nuevo Security heeft een frisse kijk op informatiebeveiliging en bestaat uit betrokken professionals die maar één doel hebben: informatiebeveiliging optimaliseren. Met een pragmatische aanpak stelt zij samen met de klant vast welke maatregelen noodzakelijk zijn om hier grip op te houden.

Meer informatie vindt u op www.nuevosecurity.com en op www.resultaatgroep.nl.