Een gratis security scan van uw website of infrastructuur? Doen we!

Sinds de Corona uitbraak is wereldwijd een enorme toename in cyberaanvallen te zien. Is uw website met een remote werkplek, intranet of afgeschermde pagina’s wel veilig? En kunt u voorkomen dat uw website wordt overgenomen door hackers? Wij helpen u op afstand om zeker te stellen dat uw website en infrastructuur veilig zijn. En dat doen we gratis!

Website scan

  • Op bedrijfswebsites voeren wij een penetratie test remote (via internet) uit.
  • Dit doen wij natuurlijk alleen op uw eigen sites én met uw toestemming.
  • Na de test stellen wij een vrijblijvend rapport op met de gevonden kwetsbaarheden, misconfiguraties, mogelijke verbeterpunten en onze aanbevelingen.

Infra scan

  • Beschikt uw bedrijf over een VPN-verbinding, dan kunnen wij de infrastructuur via deze verbinding testen.
  • Als er geen VPN-verbinding aanwezig is, plaatsen wij een mini-computer in uw netwerk, die de penetratie test uitvoert (met een VPN verbinding naar de Security Consultant die voor u de test uitvoert).
  • Aan de hand van de test stellen wij een vrijblijvend rapport op, met daarin de gevonden kwetsbaarheden, misconfiguraties, mogelijke verbeterpunten en natuurlijk onze aanbevelingen.

Wij gaan voor een veiligere en stabiele ICT-wereld. Ook ten tijde van corona. U ook?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de voorwaarden? Neem vrijblijvend contact met ons op via: gratistest@resultaatgroep.nl of neem contact op met onze accountmanagers: Afsha Alam, 06-58814207 of Romy van Ooijen, 06-42167752.