fbpx

Vacature: Systeembeheerder

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Voor diverse interessante IT-projecten is ResultaatGroep IT-Oplossingen op zoek naar ervaren Systeembeheerders.
ResultaatGroep werkt vanuit een aantal kennisgerichte units, waarbij we op elk vakgebied de beste willen zijn. We geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Wij hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het best voor onze klanten kunnen uitvoeren. Onze professionals werken hierbij op basis van onze resultaatgerichte, unieke methodiek. Als team met elkaar én met onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Systeembeheerder bij ResultaatGroep ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de IT infrastructuur van onze klanten. Dit kunnen Microsoft omgevingen zijn, maar ook Citrix of VMware. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met migraties van Office2010 naar Office 365, lost 2e en 3e lijns incidenten op of je rolt nieuwe werkplekken uit. Om dit goed te doen zorg je dat je intensief contact hebt met de gebruikers en leveranciers.

Je achtergrond en ervaring

  • Klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn essentieel. Jij maakt het verschil op de afdeling door je pro-actieve houding en je dienstverlenende instelling.
  • Een aantal jaren ervaring als Systeembeheerder is heel wenselijk. Wij zorgen er verder samen met jou voor dat je blijft groeien en ontwikkelen. Hou er dus wel rekening mee dat je steeds beter in je vak wordt! Een groei richting IT Specialst, System Engineer of Consultant zit er dik in.
  • Je kennis richt zich op Microsoft, Citrix en/of VMware omgevingen. Heb je de ervaring wel, maar beschik je nog niet over de nodige certificeringen? Dan gaan we die regelen.
  • Je vindt het fijn om meerdere klanten te helpen. Je bent daarom flexibel en past je snel aan nieuwe omgevingen aan.
  • Last but not least: je bent een fijne collega. Voor je collega ResultaatGroepers, maar ook voor je “collega’s” waar je bij de klant mee samenwerkt.

Wat staat je te wachten?

  • Wij zorgen er samen met jou voor dat je je ei kwijt kunt bij hele interessante klanten. Je krijgt verantwoordelijkheid én veel ruimte om je verantwoordelijkheden te benutten.

  • Samen met je coach en het team van Sales en HRM zorgen we er voor dat je persoonlijke én professionele ontwikkeling een vlucht neemt. Je kunt je gaan verdiepen in je functie, of je juist gaan verbreden in kennis en ervaring.

  • Je hebt een team van professionele collega’s achter je staan. Er wordt kennis gedeeld en natuurlijk hebben we leuke bedrijfsuitjes.

  • Maar het allerbelangrijkste: je doet interessant werk. Je doet opdrachten waardoor je aan het eind van de dag met een glimlach naar huis rijdt.

  • Verder zijn de praktische zaken goed geregeld. We bieden een zeer goed salaris met een uitdagende bonusregeling, auto van de zaak, pensioen en ruime opleidingsmogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaande of heb je nog vragen? Bel dan met Gerrit Bakker (085-2015084) of stuur een email: gerrit.bakker@resultaatgroep.nl.