fbpx

Vacature: Systeembeheerder

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Alles wat je doet, doet er toe!

Bij onze klanten is het van groot belang dat de IT-infrastructuur altijd up-to-date is. Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij daarom op zoek naar een Systeembeheerder die dit voor onze klanten mogelijk maakt. Als je bijvoorbeeld kennis hebt van Mircrosoft, Citrix en/of VMware omgevingen dan hopen we dat je meteen verder leest en solliciteert. We horen namelijk graag van jou hoe jij nieuwe werkplekken uitrolt of een migratie zou aanpakken.

Wat ga je doen?

Als Systeembeheerder bij ResultaatGroep ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de IT-infrastructuur van onze klanten. Je kunt te maken krijgen met Microsoft omgevingen, maar ook met Citrix of VMware. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met tenminste één van deze omgevingen omdat je aan de slag gaat met uitdagende opdrachten. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met migraties van Office2010 naar Office 365, lost 2e en 3e lijns incidenten op of je rolt nieuwe werkplekken uit. Dit laatste kan op locatie zijn bij onze klant (on site) maar ook zeker remote. Van te voren kijken we samen wat het beste is. Wij vinden het vooral belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom is het van belang dat je goed contact onderhoudt met zowel klanten als leveranciers. Hoe je dit verder gaat invullen is deels aan jou. Klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn dus essentieel. Als je op bepaalde facetten je kennis en kunde nog moet ontwikkelen dan helpen we jou daarbij. Waar jij het verschil mee gaat maken is jouw pro-actieve houding en dienstverlenende instelling.

Dit doe jij zo efficiënt mogelijk want het gaat bij ons om de resultaten die tellen. Van te voren maken we samen met jou en de klant heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en leggen we vast wat de klant nodig heeft. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en blijft er meer tijd over voor jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om een coach of collega in te schakelen die jou hierbij helpt, bijvoorbeeld om te bepalen welke certificaten je wilt behalen. Deze ontwikkeling is belangrijk om het einddoel voor ogen te houden: een tevreden klant! Daar staat tegenover dat wij jou helpen ontwikkelen tot een echte IT Specialist, System Engineer of Consultant.

Waar staan wij voor?

Wij snappen dat je natuurlijk niet álles kunt, niemand is perfect. Wat wij wel belangrijk vinden is dat jij resultaatgericht werkt en onze klanten zo optimaal mogelijk helpt. ResultaatGroep wil namelijk op elk vakgebied de beste zijn en wij geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Wij hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het best voor onze klanten kunnen uitvoeren. Onze collega’s werken hierbij op basis van onze resultaatgerichte, unieke R1 methodiek. Als team met elkaar én met onze klanten.

Oranje Draad

Misschien nog wel belangrijker vinden wij onze Oranje Draad. Bij ResultaatGroep zijn we ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. De Oranje Draad zou je kunnen omschrijven als onze mindset en de belangrijkste begrippen hierin zijn respect, samen en resultaat. Deze staan centraal in ons handelen. Als collega’s naar elkaar toe maar ook naar onze opdrachtgevers toe. Wanneer jij bij ResultaatGroep in dienst treedt, krijg jij jouw eigen ResultaatGroep Paspoort met daarin onze missie, visie, Oranje Draad en R1 Methodiek. Dit is leidend voor jouw ontwikkeling. Hoe we hier precies mee om gaan vertellen we je graag als we persoonlijk kennismaken!

Jouw achtergrond en ervaring

 • Klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn essentieel. Jij maakt het verschil op de afdeling door je pro-actieve houding en je dienstverlenende instelling.
 • Een aantal jaar ervaring als Systeembeheerder is wenselijk. Wij zorgen er verder samen voor dat je je blijft ontwikkelen. Houd er dus wel rekening mee dat je steeds beter in je vak wordt! Een groei richting IT Specialist of System Engineer zit er dik in;
 • Je kennis richt zich op Microsoft, Citrix en/of VMware omgevingen.
 • Uiteraard is het meer dan een pré als je al in het bezit bent van up-to-date relevante certificering(en) op het gebied van bovenstaande (of je bent bereid deze snel up-to-date te brengen);
 • Je vindt het fijn om meerdere klanten te helpen. Je bent flexibel en past je snel aan nieuwe omgevingen aan. Met jouw proactieve houding weet je het verschil te maken;
 • Last but not least, misschien wel het belangrijkste: je bent een fijne collega. Voor je collega ResultaatGroepers, maar ook voor je “collega’s” waar je bij de klant mee samenwerkt.

Wat staat je te wachten als je bij ons aan boord komt?

 • Hele toffe opdrachten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en veel ruimte om je verantwoordelijkheden te benutten;

 • De mogelijkheid tot het onbeperkt volgen van trainingen/opleidingen en behalen van certificaten. Sterker nog, dit stimuleren we!;

 • Samen met je coach en het team van Sales en HRM zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling een vlucht neemt. Je kunt je gaan verdiepen in je functie of juist kiezen voor een verbreding in kennis en ervaring. Wij denken met je mee;

 • De leukste collega’s van Nederland die achter je staan. We doen het namelijk samen en kennis wordt onderling gedeeld;

 • Hele leuk bedrijfsuitjes. Zelfs in Coronatijd zijn we creatief en zorgen we ervoor dat we leuke dingen doen met elkaar;

 • Het allerbelangrijkste: je doet interessant werk. We kunnen je verzekeren dat je aan het eind van de dag met een glimlach in de auto naar huis zit.

Tenslotte zijn de praktische zaken bij ResultaatGroep goed geregeld. We bieden je een uitstekend salaris met een passende bonusregeling. Daarnaast ontvang je een auto van de zaak, hebben we een goede pensioenregeling en zoals al eerder aangegeven uitstekende opleidingsmogelijkheden. Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou graag het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Herken je jezelf in bovenstaande of heb je nog vragen? Bel dan snel met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een email: jelmer.storm@resultaatgroep.nl.