fbpx

Vacature: System Engineer

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Alles wat je doet, doet ertoe!

Bij ResultaatGroep mag je buiten de lijnen denken! Tenminste, als jij een doorgewinterde technische vraagbaak bent op het gebied van IT infrastructuur oplossingen. Wij zoeken namelijk een System Engineer die meedenkt in creatieve oplossingen bij onze klanten.

Wat ga je doen?

Momenteel hebben wij diverse interessante IT projecten bij onze klanten lopen, met name op het gebied van virtualisatie technologieën. Wij willen ons team daarom uitbreiden met een System Engineer die al een flinke dosis ervaring bezit en eerder gewerkt heeft met virtualisatie oplossingen als Hyper-V of VMware. Je bent in staat om complexe IT infrastructuren te ontwerpen en te implementeren en als het even kan weet je deze kennis ook over te brengen op de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Je gaat aan de slag met het schrijven van technische ontwerpen en project documentatie. Ook weet men jou te vinden als het datacenter of end-user computing platformen gereviewd moeten worden. Al met al ben je dus in staat om onze klanten te adviseren over technische oplossingen en samen de IT infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.

Dit doe jij zo efficiënt mogelijk want het gaat bij ons om de resultaten die tellen. Van te voren maken we samen met jou en de klant heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en leggen we vast wat de klant nodig heeft. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en blijft er meer tijd over voor jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om een coach of collega in te schakelen die jou hierbij helpt, bijvoorbeeld om te bepalen welke certificaten je wilt behalen. Deze ontwikkeling is belangrijk om het einddoel voor ogen te houden: een tevreden klant! Daar staat tegenover dat wij jou helpen ontwikkelen tot een steengoede System Engineer of IT consultant.

Waar staan wij voor?

Wij snappen dat je natuurlijk niet álles kunt, niemand is perfect. Wat wij wel belangrijk vinden is dat jij resultaatgericht werkt en onze klanten zo optimaal mogelijk helpt. ResultaatGroep wil namelijk op elk vakgebied de beste zijn en wij geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Wij hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het best voor onze klanten kunnen uitvoeren. Onze collega’s werken hierbij op basis van onze resultaatgerichte, unieke R1 methodiek. Als team met elkaar én met onze klanten.

Oranje Draad

Misschien nog wel belangrijker vinden wij onze Oranje Draad. Bij ResultaatGroep zijn we ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. De Oranje Draad zou je kunnen omschrijven als onze mindset en de belangrijkste begrippen hierin zijn respect, samen en resultaat. Deze staan centraal in ons handelen. Als collega’s naar elkaar toe maar ook naar onze opdrachtgevers. Wanneer jij bij ResultaatGroep in dienst treedt krijg jij jouw eigen Resultaatgroep Paspoort met daarin onze missie, visie, Oranje Draad en R1 Methodiek. Dit is leidend voor jouw ontwikkeling. Hoe we hier precies mee om gaan vertellen we je graag als we persoonlijk kennismaken!

Jouw achtergrond en ervaring

 • Klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn essentieel. Jij maakt het verschil op de afdeling door je pro-actieve houding en je dienstverlenende instelling;
 • Ruime ervaring als System Engineer, IT Specialist of Consultant is vereist;
 • Je hebt een degelijke achtergrond in en ervaring met IT infrastructuren en cloud-computing oplossingen;
 • Je hebt ervaring met virtualisatie oplossingen zoals Hyper-V en/of VMware;
 • Uiteraard is het meer dan een pré als je al in het bezit bent van up-to-date relevante certificering(en) op het gebied van bovenstaande (of je bent bereid deze snel up-to-date te brengen);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je vindt het fijn om meerdere klanten te helpen. Je bent flexibel en past je snel aan nieuwe omgevingen aan. Met jouw proactieve houding weet je het verschil te maken;
 • Last but not least, misschien wel het belangrijkste: je bent een super fijne collega. Voor je collega ResultaatGroepers, maar ook voor je “collega’s” waar je bij de klant mee samenwerkt.

Wat staat je te wachten als je bij ons aan boord komt?

 • Hele toffe opdrachten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en veel ruimte om je verantwoordelijkheden te benutten;

 • De mogelijkheid tot het onbeperkt volgen van trainingen/opleidingen en behalen van certificaten. Sterker nog, dit stimuleren we!;

 • Samen met je coach en het team van Sales en HRM zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling een vlucht neemt. Je kunt je gaan verdiepen in je functie of juist kiezen voor een verbreding in kennis en ervaring. Wij denken met je mee;

 • De leukste collega’s van Nederland die achter je staan. We doen het namelijk samen en kennis wordt onderling gedeeld;

 • Hele leuk bedrijfsuitjes. Zelfs in Coronatijd zijn we creatief en zorgen we ervoor dat we leuke dingen doen met elkaar;

 • Het allerbelangrijkste: je doet interessant werk. We kunnen je verzekeren dat je aan het eind van de dag met een glimlach in de auto naar huis zit.

Tenslotte zijn de praktische zaken bij ResultaatGroep goed geregeld. We bieden je een uitstekend salaris met een passende bonusregeling. Daarnaast ontvang je een auto van de zaak, hebben we een goede pensioenregeling en zoals al eerder aangegeven uitstekende opleidingsmogelijkheden.
Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou graag het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan snel met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.