ResultaatGroep breidt uit in interim management

ICT-dienstverlener ResultaatGroep uit Huis ter Heide gaat zich naast Cloud, ICT-infrastructuren, ZorgInnovatie en ICT-Security richten op het invullen van interim posities op het gebied van ICT-project- en programmamanagement.

Het bedrijf heeft hiervoor een nieuwe account manager aangenomen in de persoon van Krista van Vliet. Zij gaat zich, naast het bestaande onderdeel ZorgInnovatie, op dit focusgebied richten. Gestart wordt met 3 interim-managers en 2 projectmanagers die allen in vaste dienst zijn bij ResultaatGroep. Begin 2018 verwacht de nieuwe tak 10 eigen interim professionals in dienst te hebben. Bovendien wordt nauw samengewerkt met een hoogwaardig netwerk aan zelfstandig professionals.

Jan Huberts van ResultaatGroep: ‘In de afgelopen jaren zijn wij een steeds completere partner geworden op het gebied van de inzet van interim professionals in de Nederlandse markt. Alle interim managers die wij inzetten, hebben minimaal 10 jaar relevante kennis van en ervaring in de sectoren waarin ze actief zijn. Denk hierbij aan de zorg, financiële instellingen, maar bijvoorbeeld ook de gemeentemarkt’.

Jason Williams van ResultaatGroep: ‘Wij willen met dit nieuwe ResultaatGroep-onderdeel de schakel zijn tussen de organisatie van de klant en hun ICT-beleid. Wij bedienen onze klanten niet alleen met advies, implementaties en migraties, maar kunnen nu ook de hele begeleiding van projecten en de invulling van interim management opdrachten verzorgen. Van visie tot en met realisatie dus.’

Meer weten? Neem direct contact met ons op, of lees verder op ‘ResultaatGroep Managers in IT’.