Time flies when you’re having fun

Time flies when you’re having fun. En geheel in die stijl gaat dit jaar bijzonder snel voorbij. De oliebollen zijn nog niet weggespoeld of de zomervakantie is al in volle omvang bezig.

Door Jan Huberts

In 2013 startte ResultaatGroep met het onderdeel IT-oplossingen. Na aanvankelijk een aantal projecten te hebben uitgevoerd met de inzet van inhuurkrachten startte op 1 augustus de eerste eigen medewerker op het vakgebied van IT infra. Nu, een jaar later, staat er een volwassen organisatie waarin ruim 30 medewerkers actief zijn, en waarvan het grootste deel in vaste dienst van ons bedrijf. En in die laatste groep schuilt met name de kracht.

ResultaatGroep heeft zich voorgenomen om op elk vakgebied waar ze zich op richt bij de besten te horen. Dat kan alleen door het neusje van de zalm aan te nemen. Niet alleen op inhoudelijke kennis, maar zeker ook op communicatieve vaardigheden en mentaliteit. Door aan de voordeur bijzonder goed met kandidaten af te stemmen of we wel bij elkaar passen, voorkomen we later in de samenwerking teleurstellingen.

En dan blijft van de zalm dus het neusje over.

In onze visie worden klanten immers het best geholpen door kleinere gespecialiseerde kennispartners die uitblinken op hun vakgebied. Bovendien willen technisch specialisten ook graag sparren met collega’s die ze kennen, en niet met nummers.

Na de zomer staat een aantal mooie opdrachten op stapel die we met ons team gaan invullen. De planning is om daarbij tot en met 31 december nog een flink aantal toppers te laten starten op het gebied van virtalisatie en cloud computing. En in het kader van de ‘celdeling’ gaan we uitbreiden naar ICT-security. Met onze klanten praten we veel over migraties naar ‘de cloud’…maar wat betekent dat voor de veiligheid van data en applicaties? Ook op dat vakgebied gaan we op zoek naar de beste mensen om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Interesse? Kom eens langs voor een kennismaking of draai een dagje mee met een van onze specialisten. Want die kunnen het weten.