Uitnodiging nieuwjaarsevent: The manipulation game: hoe maak ik zuivere keuzes?

Ben je toe aan een andere online ervaring dan je tot nu toe hebt meegemaakt? Op 21 januari om 17.30 uur zullen de bekende programmamakers Rob Urgert en Joep van Deudekom je meenemen in een hyper interactief online programma waar je zeker van onder de indruk zal zijn!

Als mens maken we tijdens het leven duizenden keuzes. Maar wist je dat je bij het maken van die keuzes helemaal niet zo autonoom bent als je denkt? Dat je brein je regelmatig voor de gek houdt? Dat weloverwogen keuzes helemaal niet zo weloverwogen zijn? Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en veel humor leren Rob en Joep je hoe je deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan waarin hilariteit gegarandeerd is! Als je een indruk wil krijgen van het programma, bekijk dan deze video.

Datum: 21 januari
Tijd: 17.30 – 18.30 uur
Locatie: online
Duur: 55 minuten

Joep van Deudekom
Joep van Deudekom begon als gymleraar, werd daarna jurist om vervolgens cabaretier te worden bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Daarnaast was hij presentator bij Discovery Channel en schreef hij diverse boeken.

Rob Urgert
Rob Urgert is naast cabaretier ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor en in de interactieve en humoristische voordracht getiteld Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten? waarin Rob zijn visie geeft op creatief denken.