Vacature: Accountmanager IT Oplossingen

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

ResultaatGroep is op zoek naar een account manager IT-oplossingen. En niet zomaar één. We zoeken iemand die het mooie bedrijf dat we al zijn nog mooier kan helpen maken. Samen met alle collega’s. Want zo doen we dat bij ResultaatGroep. Samen.

ResultaatGroep werkt vanuit een aantal kennisgerichte Groepen waarbij we op elk vakgebied de beste willen zijn. We geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Wij geloven niet in de traditionele baas-werknemer verhouding, maar weten zeker dat als mensen doen waar ze goed in zijn en daarin samen optrekken ze het maximale kunnen bereiken. Vandaar dat we bij ResultaatGroep bijvoorbeeld werken met coaches in plaats van managers.

Onze Groep IT-oplossingen zorgt ervoor dat haar klanten beschikken over de beste IT-specialisten met de juiste kennis. Hierbij handelen onze professionals vanuit de gedachte dat het draait om het daadwerkelijk oplossen van een uitdaging. Het beantwoorden van de vraag-achter-de-vraag. Met resultaat als doel. Vandaar onze naam.

Doordat onze medewerkers zich continu ontwikkelen op uitdagende opdrachten en door vakgerichte opleidingen, én omdat ze altijd met de klant meedenken, hebben we in korte tijd een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Dat willen we vasthouden en verder uitbreiden. Daarom wil ons team op korte termijn uitbreiden met een Accountmanager.

Herken je je hierin?

• Je bent goed thuis in de markt van IT-oplossingen óf komt uit de detacheringswereld maar wil nu wel eens wat verder dan het schuiven van een CV.
• Je bent een professionele gesprekspartner op meerdere niveaus binnen de organisatie van onze (potentiële) opdrachtgevers. Hiertoe beschik je uiteraard ook over een groot en actief eigen netwerk en een flinke dosis ervaring en doorzettingsvermogen.
• Je bent een enthousiaste collega en weet mensen te motiveren, maar staat tegelijkertijd ook open voor verbeteringen op je eigen functioneren. Want alleen dán kunnen we als team opereren.

Wat je collega’s doen

Bekijk het filmpje waarin Afsha Alam, senior accountmanager, vertelt over ResultaatGroep en haar werkzaamheden. 

Wat bieden wij?

• Wij werven uitsluitend de beste specialisten uit de markt, dus je kunt altijd ‘op pad’ met de beste aanbieding. Bovendien zijn we gerenommeerde partners van partijen als Microsoft, Citrix, VMware en RES. Je start met een aantal bestaande klanten waar je de relatie verder mee kan uitbouwen en gaat aan de slag om dit bestand verder uit te breiden.
• Wij bieden je niet alleen een uitstekend basissalaris maar ook een bijzonder interessante bonusregeling. Deze sluit aan op ambitieuze maar gezonde doelstellingen, niet alleen gebaseerd op omzet en marge, maar ook op klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Want zonder tevreden klanten en collega’s kun je niet werken aan de lange termijnrelatie met beiden.
• Je krijgt bovendien de kans om mee te groeien met het bedrijf. Welke vorm daarbij het beste bij jou past bespreken we graag persoonlijk met je.

Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je uitgebreid de kans om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, want je praat niet alleen met salescollega’s maar ook met een aantal van onze specialisten. Zodat je echt een goede indruk krijgt van ons bedrijf. En wij van jou.

Interesse?

We zijn erg benieuwd naar jouw aanpak en komen er dan ook graag met je over in gesprek. Stuur ons je CV en toelichting