fbpx

Vacature: Ervaren IT Projectmanager

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Ben jij de innovatieve Projectmanager die wij zoeken? Heb jij een aantoonbaar track-record in de IT? ResultaatGroep is op zoek naar een Projectmanager. En niet zomaar één. We zoeken iemand die het mooie bedrijf dat we al zijn nog mooier kan helpen maken. Samen met alle collega’s. Want zo doen we dat bij ResultaatGroep. Samen. ResultaatGroep werkt vanuit een aantal kennisgerichte groepen waarbij we op elk vakgebied de beste willen zijn. We geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Als mensen doen waar ze goed in zijn en daarin samen optrekken, kunnen ze het maximale bereiken. Vandaar dat we bij ResultaatGroep bijvoorbeeld werken met coaches in plaats van managers.

De functie:

Je gaat bij onze opdrachtgevers interim aan de slag met het inventariseren van wensen en je zorgt dat de klantvraag duidelijk wordt. Je adviseert over verbetering, vernieuwing, selectie en implementatie van IT oplossingen. Hierna zorg je voor de uitvoering van de implementatie van projecten, je draagt zorg voor de projectplannen, de inrichting van de projectorganisatie en stuurt de projectmedewerkers aan. Natuurlijk is rapportage inzake de voortgang, toetsing van resultaten en zorgdragen voor de projectdocumentatie van groot belang.

Wat vragen wij?

Als Projectmanager heb je je sporen verdiend met projecten gericht op de IT Infrastructuur. Je hebt sterke affiniteit met technologie en een neus voor innovatie. Je hecht veel waarde aan betrouwbaarheid (afspraak is afspraak) en je hebt een bewezen ondernemende instelling waardoor je in staat bent om pro-actief projecten naar je toe te trekken. Je bent communicatief sterk en met al je ervaring in projectmanagement ben je in staat om bij meerdere opdrachtgevers gelijktijdig aan de slag te zijn. Een HBO of WO opleiding en sterke affiniteit met ICT zijn essentieel.

Welke kansen biedt ResultaatGroep je?

ResultaatGroep groeit hard. We denken vanuit kansen. Je krijgt daarom de kans om mee te groeien met het bedrijf. Welke vorm daarbij het best bij jou past bespreken we graag persoonlijk met je. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je uitgebreid de kans om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, want je praat met verschillende mensen uit onze organisatie. Zodat je echt een goede indruk krijgt van ons bedrijf. En wij van jou.

Interesse?

We zijn erg benieuwd naar jouw aanpak en komen er dan ook graag met je over in gesprek. Stuur ons je CV en toelichting via onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Gerrit Bakker op 085 201 50 84.