fbpx

Vacature: HR-People Manager

Ben jij die HR-People Manager die zich graag verder ontwikkelt maar vooral de ontwikkeling van anderen graag een boost geeft? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Als HR- People Manager bij ResultaatGroep ben jij de gids die onze IT specialisten naar de volgende stap in hun ontwikkeling loodst. Samen, Respect en Resultaat, dat zijn de kernwaarden die bij ons bedrijf passen en jij bent daarin een belangrijke spil.

Wij zijn op zoek naar een gedreven HR-People Manager die de spil vormt tussen onze professionals, onze sales en onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als HR People Manager bij ResultaatGroep zet jij samen je collega’s hun persoonlijke ontwikkelplan op en begeleid je ze waar nodig. In overleg met je commerciële collega’s borg je dat hun projecten aansluiten op dit ontwikkelplan en vice versa. Daarnaast ben jij diegene die een analyse van de medewerkers kunt maken. Met jouw HR achtergrond weet je de juiste instrumenten in te zetten en ben je een stevige gespreks- en sparrinspartner. Het is belangrijk dat je een éénduidige benadering van de HR processen hanteert en dit weet te borgen binnen de organisatie.

De ResultaatGroeper kenmerkt zich door een intrinsieke drive om het beste uit zichzelf en uit onze projecten te halen. Naast de begeleiding van onze specialisten ben je verantwoordelijk voor alle HR activiteiten zoals het monitoren van arbeidsvoorwaarden, verzuimbeleid maar ook -en vooral- binding van de specialisten met de organisatie en met elkaar. Denk daarbij niet alleen aan zakelijke sessies als bijeenkomsten met het team, kennissessies et cetera, maar ook aan teamuitjes en andere ontspanningsactiviteiten.

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en HR dus een kwestie is van uniformiteit in afspraken, maar zeker maatwerk waar dat nodig is.

Waar je komt te werken

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van tijdelijke expertise in de IT domeinen Security, infrastructuur en cloud. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd. In 2021 verwachten wij het team specialisten verder uit te breiden. Dankzij ons unieke Oranje Draad ontwikkelprogramma en onze R1 methodiek zijn we een organisatie met een krachtige en herkenbare identiteit.

Wat vragen we

 • Opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur op het gebied van HRM, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van HRM management, bij voorkeur in combinatie met Field Management of talentontwikkeling.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je collega heeft.
 • Je bent georganiseerd en kunt proces- en planmatig werken.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor circa 24-32 uur per week.
 • Een uitstekend salaris met een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes. Zelfs in coronatijd organiseren we veel voor onze medewerkers.
 • Super leuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we het gesprek met je aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het allerbelangrijkst zijn en dit ervaar je alleen maar door met elkaar om tafel te gaan. Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan snel met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.