fbpx

Vacature: Information Security Consultant / Security Architect

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Als Information Security Consultant/Architect ben je degene die onze klanten adviseert over de beveiliging van hun ICT-infrastructuur.

Jij geeft richting aan het optimaliseren en controleren van de door ons ingerichte veiligheidsmaatregelen, op zowel applicatie- als infrastructuurniveau. Je bent in staat om zelfstandig projecten en veranderingen in gang te zetten en het gewenste resultaat te realiseren. Jij brengt advies uit over informatiebeveiliging waarmee risico’s worden geminimaliseerd. Dit doe je aan de hand van procedures, afspraken, methodieken en kwaliteitsnormen die wij samen met de klant opstellen. Je adviseert ons bij pre-sales en after-sales trajecten en houdt in je werk rekening met commerciële belangen. Als Information Security Consultant/Architect vervul jij deze rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jij bent inhoudelijk verantwoordelijk. Daarnaast beschik je over het mandaat om binnen het beveiligingskader zelf acties te ondernemen of uit te stellen wanneer dit noodzakelijk blijkt. Bij onze klanten kan jij als Information Security Consultant/Architect ook worden ingezet in de rol van Security Officer, Lead Consultant, Auditor of Proces Manager.

Wij vragen

Security zit in jouw DNA. Je bent een kennisbron en blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. Het inrichten van processen en modellen voor onderwerpen als thread en vulnerability management is jouw tweede natuur. Een brede blik op het technische en organisatorische landschap vanuit een security perspectief is gewenst. Je hebt een strategische visie en weet die te vertalen in de nodige begeleiding naar een succesvolle implementatie van beveiligingsoplossingen. Als persoon ben jij in staat om binnen een korte tijd een adviesteam samen te stellen en daarmee beweging te creëren en doelstellingen mét elkaar te behalen. Een hbo-opleiding richting ICT, Informatica of aanverwant heb je afgerond. Je hebt ruime ervaring in de ICT in het algemeen, waarvan minimaal vijf jaar in een soortgelijke rol als security architect. Ervaring en certificering in Information Security, Internal Auditing, Regulatory Compliance, Engineering of ISA Certified Automation Professional en bij voorkeur een GICSP certificaat. CISSP- en/of CISA-certificering is een pré. Collega’s en klanten zien jou als een communicatieve volwaardige advies- en sparringpartner. Deadlines en complexe trajecten zijn bekend terrein voor je. Jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden komen juist daar goed van pas.

Wij bieden

ResultaatGroep biedt je uitdagende, afwisselende projecten bij interessante klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid én veel ruimte om deze verantwoordelijkheid te benutten. Uiteraard bieden wij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere verdieping van je functie. Afhankelijk van je functie bestaat jouw arbeidsvoorwaardenpakket uit:

  • Zeer goed basissalaris
  • Uitdagende bonusregeling
  • Winstdelingsregeling
  • Auto van de zaak
  • Opleidingsbudget
  • Pensioenregeling

Herken jij je in deze rol?

Herken jij je in deze rol en wil je werken aan uitdagende projecten voor interessante klanten? Stuur ons je CV en toelichting via onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jelmer Storm op 085 201 50 84.

NB: ben je zelf niet de juiste kandidaat maar ken je wel iemand die dit is, stuur deze vacature door en laat ons dat weten.

Over ResultaatGroep

ResultaatGroep werkt vanuit een aantal kennisgerichte werkmaatschappijen, waarbij we op elk vakgebied de beste willen zijn. We geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Wij hebben een duidelijke visie over hoe IT-projecten het best voor onze klanten kunnen worden uitgevoerd. Onze professionals werken hierbij op basis van onze resultaatgerichte, unieke methodiek. Als team met elkaar én met onze klanten.