fbpx

Vacature: IT Recruiter

Veel afwisseling

Full-time of part-time

Werken bij een groeiend bedrijf

Het gaat goed met ResultaatGroep! In 2020 willen we ons sterke fundament behouden en per onderdeel een gezonde en realistische groei doormaken. Ons verloop is klein, en daar zijn we trots op. Omdat we blijven groeien met interessante opdrachten, willen we ons team blijven uitbreiden en mensen de kans geven deel uit te maken van ons mooie team en mee te werken aan deze mooie opdrachten. Daarom zoeken we een IT Recruiter.

De Functie

Als recruiter zorg je er voor dat je in contact komt met potentiële nieuwe collega’s. Je bent alert als het gaat om ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, je scant interessante kandidaten op jobboards, LinkedIn etc. Je benadert kandidaten en je verzint samen met onze marketingafdeling acties om in contact te komen met onze doelgroep. Kortom: je doet er alles aan om IT-ers te wijzen op de mogelijkheden van een prachtige toekomst bij ResultaatGroep.

Wat vragen wij?

In de uitvoering van je werk, word je gecoacht en geholpen. Daarom stellen we niet direct de eis dat je een recruiter bent met 20 jaar ervaring. Wat wel belangrijk is, is dat je niet bang bent om contacten te leggen, gemakkelijk de telefoon pakt en betrouwbaarheid uitstraalt. We zoeken namelijk geen snelle “hit and runner”. Sterke sociale vaardigheden zijn dan ook essentieel.

Wat staat je te wachten?

Praktisch gezien is ervaring als recruiter wel fijn. Kennis van de IT ook. In principe zoeken we iemand voor full-time, maar zoals het er nu naar uit ziet, is de vacature ook in te vullen door een part-timer. Het aantal uren kan in overleg bepaald worden. Een dynamische, flexibele baan bij een groeiend en heel sociaal IT bedrijf. En omdat wij groeien, groei jij mee!

Herken je jezelf in bovenstaande of heb je nog vragen? Bel dan met Gerrit Bakker (085-2015084) of stuur een email: gerrit.bakker@resultaatgroep.nl.