fbpx

Vacature: Support Engineer

Meerdere opdrachtgevers

Veel afwisseling

Lease auto

Voor diverse interessante IT-opdrachten is ResultaatGroep IT-Oplossingen op zoek naar meerdere Support Engineers.
Wij hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het best voor onze klanten kunnen uitvoeren. Onze professionals werken hierbij op basis van onze resultaatgerichte, unieke R1 methodiek. Als team met elkaar én met onze klanten. Daarnaast geloven we in de groei van onze medewerkers. Deze positie is een mooie opstap richting systeembeheer en system engineering.

Wat ga je doen?

Bij onze klanten ga je je bezig houden met beheren van werkplekken en je fungeert als helpdesk. Jij zorgt er dus voor dat je collega’s fijn kunnen werken en dat ze weten bij wie ze zijn moeten als er problemen zijn. Verder heb je een ondersteunende rol in projecten, houd je je bezig met documentatie en met het opstellen van diverse richtlijnen.

Je achtergrond en ervaring

 • Klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn essentieel. Jij maakt het verschil op de afdeling door je pro-actieve houding en je dienstverlenende instelling.
 • Je zit bovenop de recente ontwikkelingen als het gaat om werkplekondersteuning. Je realiseert je dat alles wat er nu gebeurt in de IT volgende week al weer verouderd is.
 • Je beschikt over een goede basis in de IT. MBO niveau 4 en bijvoorbeeld een Windows 10 certificering.
 • ITIL is een grote pré.
 • Een paar jaar werkervaring is essentieel.
 • Je vindt het fijn om meerdere klanten te helpen. Je bent daarom flexibel en past je snel aan nieuwe omgevingen aan.
 • Last but not least: je bent een fijne collega. Voor je collega ResultaatGroepers, maar ook voor je “collega’s” waar je bij de klant mee samenwerkt.

Wat staat je te wachten?

 • Wij zorgen er samen met jou voor dat je je ei kwijt kunt bij interessante klanten. Je krijgt verantwoordelijkheid én veel ruimte om je verantwoordelijkheden te benutten.
 • Samen met je coach en het team van Sales en HRM zorgen we er voor dat je persoonlijke én professionele ontwikkeling een vlucht neemt. Je kunt je gaan verdiepen in je functie, of je juist gaan verbreden in kennis en ervaring.
 • Je hebt een team van professionele collega’s achter je staan. Er wordt kennis gedeeld en natuurlijk hebben we leuke bedrijfsuitjes.
 • Maar het allerbelangrijkste: je doet interessant werk. Je doet opdrachten waardoor je aan het eind van de dag met een glimlach naar huis rijdt.

Verder zijn de praktische zaken goed geregeld; we bieden een goed salaris met een uitdagende bonusregeling, auto van de zaak, pensioen en ruime opleidingsmogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaande of heb je nog vragen? Bel dan met Gerrit Bakker (085-2015084) of stuur een email: gerrit.bakker@resultaatgroep.nl.