fbpx

Vacature: Tech Recruiter

Werken bij een groeiend bedrijf

Veel afwisseling

Full-time of part-time

ResultaatGroep biedt de beste IT-specialisten de kans om door middel van mooie opdrachten en doorlopende ontwikkeling het beste uit zichzelf te halen. Vanwege het groeiende aantal opdrachten hebben we doorlopend de mogelijkheid mensen de kans te geven deel uit te maken van ons mooie team. Daarom zoeken we, voor een vast dienstverband, een ondernemende

Tech Recruiter.

Hoe zou een dag bij ResultaatGroep als Tech Recruiter eruit kunnen zien?
Je begint je dag met een kop koffie of thee en kletst even met collega’s. Je checkt je mailbox op binnengekomen sollicitaties. Je begint de dag goed met het reviewen van de campagnes die op stapel staan om het beste talent te werven voor ons. Je schakelt met marketing, sales en de mensen in het veld. Vervolgens start je je zoektocht naar nieuwe kandidaten via verschillende media en plan je de eerste gesprekken met kandidaten die in proces zitten. Je begeleidt de kandidaten binnen het proces en zorgt ervoor dat zij een optimaal beeld krijgen bij ResultaatGroep.

Je interviewt nieuwe sollicitanten en bespreekt je bevindingen met o.a. sales en directie. Jouw mening wordt daarin ontzettend gewaardeerd – we gaan immers af op jouw expertise omtrent kandidaten.

Dit is uiteraard een voorbeeld van een werkdag. Wellicht heb jij zelf hele goede ideeën die je graag met ons wil delen. Daar zijn we uiteraard erg benieuwd naar!

Boolean, ATS, Direct Recruitment en Socials bekende kost?
Als IT Recruiter weet je concrete doelen om te buigen naar Resultaat. Dit doe je door te bepalen wie onze doelgroep is en waar je deze kan vinden. Je weet persona’s op te stellen, door onderzoek te doen naar welke interesses onze collega’s – en dus ook de nieuwe collega’s– hebben en welke socials ze gebruiken. Je zorgt er bovenal voor dat ze een duidelijk beeld krijgen van de unieke kansen die ResultaatGroep ze kan bieden.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het interviewen van onze nieuwe kandidaten en neem je hen aan de hand mee binnen onze organisatie. De onboarding begint bij ons al vanaf de allereerste kennismaking (eigenlijk daarvoor zelfs al).

Omdat we liever praten over resultaat dan over aanwezigheid is het aantal uren per week bespreekbaar. En de plek waar vandaan je werkt uiteraard ook.

Wat staat je te wachten?
Een dynamische baan bij een leuk en groeiend IT-bedrijf, waar je de sleutel tot succes vooral in eigen hand hebt, maar waarbij collega’s je graag helpen om samen de juiste resultaten neer te zetten. Waar we beloven wat we doen en doen wat we beloven. En waar onze kernwaarden Resultaat, Respect en Samen het tot een fijne omgeving maken waar ook jij, samen met ons, het beste uit jezelf haalt.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed basissalaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een super interessante (echt heel goede) bonusregeling
  • Auto- of mobiliteitsvergoeding;
  • Flexibele werktijden en werkplek. Werken vanuit huis of een flexplek bij jou in de buurt is mogelijk. Sterker: dat stimuleren we
  • Laptop- en mobiele telefoonvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Goede opleidingsmogelijkheden

Nieuwsgierig?
Stuur een bericht naar HRM@resultaatgroep.nl. Voeg je CV toe of een linkje naar je LinkedIn profiel, evenals de reden waarom de functie je aanspreekt. Vermelden waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze rol helpt vanzelfsprekend ook. Uiteraard nemen wij dan zo snel mogelijk contact met je op!