Verademing

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de IT-branche. De goede tijden, maar ook de minder goede tijden meegemaakt. Onze onvrede over de ingesleten, top-down werkwijze binnen de sector heeft ertoe geleid dat wij ResultaatGroep hebben opgericht, om ons in te zetten voor een betere vorm van IT-detachering.

Wij geloven in de juiste man op de juiste plaats. We richten onze pijlen daarom op professionals die zich willen blijven ontwikkelen om zodoende klaar te staan voor de vragen die de markt aan ons als bedrijf stelt. Die uitgaan van ‘oplossingen’ in plaats van ‘werkzaamheden’ en die niet vies zijn van een gezonde dosis verantwoordelijkheid én aansprakelijkheid.

Op 6 februari hielden wij onze eerste personeelsbijeenkomst van 2014. Daar bleek maar weer dat het zorgvuldige selectieproces dat we hanteren bij het aannemen van nieuwe medewerkers haar vruchten afwerpt. Bij twijfel niet inhalen, bij overtuiging direct aan boord met een vast contract.

Ondanks de relatief jonge leeftijd van ResultaatGroep, hebben we op deze manier al een mooie club IT-specialisten verzameld die zich aangetrokken voelt door de positie van ons bedrijf in de markt en de daarbij behorende kernwaarden: ambitie, zelfwerkzaamheid, verantwoordelijkheid, openheid en te allen tijde respect voor klant en collega. Tijdens de interactieve personeelsbijeenkomst werden daar door het team de kernwaarden ‘professionaliteit’ en ‘de mens centraal’ aan toegevoegd. Zó bouwen we samen aan deze mooie organisatie.

Ondanks hun verschillende achtergronden, hebben onze specialisten twee dingen gemeen; de drang om de beste te zijn in hun werkveld en om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de kwaliteit van het werk dat ze bij de klant doen. Gelukkig zijn zij (en wij) er ook niet vies van om er met elkaar onder het genot van een biertje een mooie avond van te maken.

De kracht van Samen. Wat een verademing.