Webinar: Business Continuity Planning met Citrix Networking

Over het webinar

Bedrijfsstoringen kunnen organisaties van elke omvang op elke lokatie treffen. Van weersomstandigheden tot stroomuitval, consequenties van politieke gebeurtenissen of zelfs virusuitbraken. Een bedrijfscontinuïteitsplan zorgt ervoor dat bedrijfsactiviteiten voortgezet worden tijdens een storing. Een cruciaal onderdeel van dat plan is ervoor zorgen dat gebruikers productief kunnen blijven tijdens een storing en dat de IT afdeling tegelijkertijd een goede beveiliging en controle over de toegang van gebruikers tot bedrijfsbronnen biedt. Citrix Networking en Workspace zorgen ervoor dat medewerkers altijd en lokatieonafhankelijk kunnen werken, terwijl uw bedrijfsinformatie veilig en met de juiste performance van applicaties beschikbaar is voor uw collega’s, partners en klanten.

In dit webinar laat Citrix specialist Tijl van den Broeck u kennismaken met de networking en workspace oplossingen die Citrix biedt om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Daarbij zoomt hij onder andere in op security, schaalbaarheid en analytics. Tevens is er ruimte voor vragen.

Inschrijven

Het webinar vindt plaats op donderdag 16 juli om 21.30 uur en duurt ca 45 minuten. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Het webinar wordt gegeven in GoToWebinar.

Wat: Webinar Citrix Business Continuity
Wanneer: donderdag 16 juli
Tijd: 21.30 – 22.00 uur

Citrix sokken

Dit webinar is onderdeel van een webinar-reeks over verschillende Citrix onderwerpen. Na de zomer vervolgen we de reeks met een aantal technische sessies. En om alvast in Citrix sferen te komen geven wij 25 paar sokken weg voor iedere Citrix liefhebber. De eerste 25 aanmelders voor het webinar ontvangen de sokken, dus wacht niet te lang met inschrijven. U kunt uw adresgegevens doorgeven in het aanmeldformulier.
Houd onze website in de gaten of volg ResultaatGroep op Linkedin om op de hoogte te blijven van onze webinars. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor het volgende webinar? Dan kunt u een email sturen naar evenementen@resultaatgroep.nl.

Over ResultaatGroep

ResultaatGroep levert expertise aan bedrijven die behoefte hebben aan het succesvol uitvoeren van IT projecten of behoefte hebben aan tijdelijke inzet van resultaatgerichte specialisten. Wij partner van Citrix, VMware en Ivanti en leveren wij expertise op dat vlak. Tevens hebben wij als Cloud Platform Partner van Microsoft uitgebreide expertise op het gebied van Azure oplossingen en Office365.