Webinar: Citrix Workspace

Over het webinar

Citrix Workspace is een van de nieuwste werkplek innovaties van Citrix. Het is een digitale werkplek waar medewerkers vanaf ieder apparaat bij kunnen. Gebruikers krijgen daarbij direct toegang tot alle bestanden, desktops en applicaties vanuit een gebruiksvriendelijke interface. Het maakt niet uit waar de applicaties zich bevinden: in de private-cloud, on-premise of saas-applicaties. Tegelijkertijd behoudt IT de zichtbaarheid en controle over de werkplek.

In dit webinar laat Eric van Klaveren (Citrix) je kennismaken met Citrix Workspace. Daarbij staat hij stil bij de visie van Citrix op het nieuwe werken en de nieuwe werkplek. Ook het nieuwe model van Citrix (van packaging naar het subscriptie model) komt aan bod evenals zijn visie op de toegevoegde waarde van Citrix Workspace ten opzichte van producten van Microsoft. En er is bijzonder nieuws te melden: er komt een samenwerking met Microsoft! Tot slot laat Eric je een demo zien van Citrix Workspace.

Wat: Webinar Citrix Workspace
Wanneer: Woensdag 7 oktober
Tijd: 17.00 – 17.30 uur

Over de spreker

Eric van Klaveren is expert op het gebied van ontwikkelingen rondom IT infrastructuur en netwerken, EUC-liefhebber, technologie-gek, gadget-nerd en hij weet met zijn innovatieve en verfrissende blik een bijzondere bijdrage te leveren aan ieder IT project. Hij heeft reviews geschreven voor AskMen en IGN, hij was een host van de Login Techcast en is regelmatig te gast bij andere podcasts. Daarnaast heeft Eric EUCdigest Portaal opgericht waar interessante podcasts worden uitgebracht.

Inschrijven

Het webinar vindt plaats op woensdag 7 oktober om 17.00 uur en duurt een half uur. Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Het webinar wordt gegeven in GoToWebinar.

Over ResultaatGroep

ResultaatGroep levert expertise aan bedrijven die behoefte hebben aan het succesvol uitvoeren van IT projecten of behoefte hebben aan tijdelijke inzet van resultaatgerichte specialisten. Wij zijn partner van Citrix, VMware en Ivanti en leveren expertise op dat vlak. Tevens hebben wij als Cloud Platform Partner van Microsoft uitgebreide expertise op het gebied van Azure oplossingen en Office365.