Webinar: De gevaren van WiFi – theorie en praktijk

Over het webinar

Iedereen kent het en iedereen gebruikt het: WiFi. Het wordt gebruikt om o.a. te gamen, streamen, communiceren en tegenwoordig ook volop om remote te werken. En het is ook nog eens vrijwel overal gratis te gebruiken. Maar sta je wel eens stil bij de gevaren van WiFi op openbare plekken? En is je eigen WiFi wel goed beveiligd? Wapen je met kennis en volg dit webinar, om niet alleen de theorie over deze gevaren te horen, maar ook om mee te kijken in een demo omgeving hoe hackers te werk gaan.

Ben je geïnteresseerd om de eerste stappen te zetten als pentester? Kijk dan mee in de praktijk tijdens dit webinar! Het webinar duurt ca 45 minuten en wordt gegeven door ethical hacker Melroy Bouwes. Het is toegankelijk voor iedere IT-er die zijn of haar (technische) kennis bij wil spijkeren of vragen heeft rondom het onderwerp.

Wat: Webinar: De gevaren van WiFi, theorie en praktijk
Wanneer: Maandag 16 november
Tijd: 17.00 – 17.45 uur

Webinar terugkijken

Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar. Wil je het webinar terugkijken? Vraag dan de link op door een email te sturen naar evenementen@resultaatgroep.nl.

Over ResultaatGroep

ResultaatGroep levert expertise op het gebied van cloud, infrastructuur en security. Wij zijn partner van Citrix, VMware en Ivanti. Als Cloud Platform Partner van Microsoft leveren we uitgebreide expertise op het gebied van Azure oplossingen en Office365. Wij gaan voor een veiligere en stabiele ICT-wereld. Jij ook?