Webinar: remote werken – welke technische mogelijkheden zijn er?

Sinds ruim een week werken we massaal thuis. Maar ook in de avonduren gaan we zo min mogelijk de deur uit en heeft het coronavirus ons sociale leven vrijwel volledig platgelegd. Omdat wij onze kennissessies niet wilden uitstellen, zullen we onze kennis blijven delen door middel van (live) webinars. Die zijn, net zoals je van ons gewend bent in de gewone kennissessies, toegankelijk voor iedere IT-er die zijn of haar (technische) kennis bij wil spijkeren of vragen heeft rondom de onderwerpen.

Webinar remote werken
Op dit moment werkt Nederland thuis en nog niet bij iedere organisatie was thuiswerken op een veilige en werkbare manier ingericht. Daarom zullen we in het eerstvolgende webinar op donderdag 2 april om 19.00 uur uitgebreid inzoomen op de meest gebruikte technieken van remote werken. Ter sprake komen VPN en verschillende application en desktop delivery oplossingen als Azure en WVD, RDS, Citrix ADC en VMWare. Er wordt ingegaan op de voor- en nadelen, veiligheid en gemak. En tevens is er de mogelijkheid om antwoord te krijgen op vragen over deze technieken. Het webinar wordt gegeven door João Carlos Mosso, senior IT Consultant bij ResultaatGroep.

Wat: webinar remote werken
Wanneer: donderdag 2 april 2020
Tijd: 19.00 uur – 19.30 uur

Inschrijven voor dit webinar is niet meer mogelijk. Je kunt de opname wel opvragen door een email te sturen naar evenementen@resultaatgroep.nl.