Werken bij

ResultaatGroep levert IT expertise op het gebied van cloud, infrastructuur, security en workspace

Werken bij ResultaatGroep betekent flexibel werken aan uitdagende IT projecten. Je gaat aan de slag voor gerenommeerde opdrachtgevers en door middel van onze unieke R1 methodiek ben jij de baas over je eigen carrière. Samen met onze HR People Manager en een coach helpen we je om je persoonlijke doelen te halen. Er is een gevarieerd aanbod aan opdrachtgevers, van grote namen tot kleinere organisaties. Daardoor kan je ervaring op doen in verschillende branches. Jij bepaalt wat je gaat doen en wij helpen je daarbij. Alles wat je doet, doet ertoe!

Uitgelichte vacatures

Al onze vacatures

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

   Alles wat jij doet, doet ertoe!

   ResultaatGroep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland. Van grote zorgorganisaties, tot telecomproviders en overheidsinstanties. Maar ook kleinere organisaties zoals stichtingen, vakbonden en het MKB. Leuke en uitdagende opdrachten genoeg om aan te pakken met elkaar. Carrièrekansen zijn er te over. Daarnaast investeren wij graag in onze mensen. Bij ResultaatGroep staat alles in het teken van jouw ontwikkeling. Pad gerichte opleidingen en kennissessies waarin je aan je vaardigheden werkt. En opdrachten waar je het maximale uit jezelf kunt halen. Het commitment dat je geeft mag je van ons terug verwachten. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

   Het is echter niet alleen wát we doen. Het is vooral de manier waaróp we het doen. Of het nu onze Oranje Draad is, of onze R1 Methodiek.

   Werken bij ResultaatGroep betekent ook:

   • Geen managers maar coaches die je helpen om je persoonlijke doelen te halen.
   • We houden van een persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en je krijgt alle kansen om mee te denken in de ontwikkeling van ResultaatGroep.
   • Afspraak = afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Dus als we afspreken dat je binnen een bepaalde straal aan het werk gaat, dan houden we ons daar aan.
   • ResultaatGroepers zijn specialisten die graag kennis delen. Ook met jou. De bereidheid onder collega’s om elkaar te helpen is groot.
   • Er is een gevarieerd aanbod aan opdrachtgevers, van grote namen tot kleinere
    organisaties. Daardoor kan je ervaring opdoen in verschillende branches en je ontwikkelen.

   Jouw sollicitatieprocedure

   Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

   Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

   Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

   Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

   Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

   Vragen over onze vacatures?

   jelmer storm

   Jelmer Storm

   Recruiter