Account Manager

ResultaatGroep zoekt een…

Account Manager

ResultaatGroep zoekt een…

Account Manager

Account Manager

Ben jij die Account Manager die zich graag verder ontwikkelt maar daarnaast ook de ontwikkeling van anderen een boost geeft? Dan is deze functie echt iets voor jou.

ResultaatGroep levert IT expertise op het gebied van security, cloud en infrastructuur. Als Account Manager ben jij degene die zorgt dat onze klanten op de juiste manier geadviseerd worden. Je zorgt ervoor dat verwachtingen en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten, zodat onze klanten én onze specialisten krijgen waar ze op rekenen. Resultaat, Respect en Samen: dat zijn de kernwaarden die bij ons bedrijf passen. Jij bent daarin een belangrijke spil.

Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager die graag verantwoordelijkheid neemt voor onze klanten en de specialisten die namens ResultaatGroep bij deze klanten actief zijn. Je bent de spil tussen onze professionals en onze opdrachtgevers. En daarin kom je terecht in een warm bad: 35 gemotiveerde collega’s, een veelvoud aan specialisten in het veld, veel bestaande klanten en nog veel meer warme relaties. Je kunt slechter terecht komen toch?

Wat ga je doen?

Als Account Manager bij ResultaatGroep zorg jij voor de juiste match tussen opdrachtgever en specialist. Je zorgt enerzijds dat onze klanten geholpen zijn door inzet van de beste specialist, project of team voor hun vraagstuk, en anderzijds borg je, samen met HR en onze coaches, dat de opdrachten aansluiten op het persoonlijk ontwikkelplan van de ResultaatGroep collega’s. De ResultaatGroeper kenmerkt zich namelijk door een intrinsieke drive om het beste uit zichzelf en uit onze projecten te halen – een optimale afstemming is dus cruciaal

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en sales dus een combinatie vergt van van uniformiteit in afspraken, en maatwerk waar de situatie erom vraagt.

Waar je komt te werken

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van tijdelijke expertise in de IT-domeinen Security, Infrastructuur en Cloud. Dagelijks zijn via ResultaatGroep circa 60 specialisten actief bij diverse klanten. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd.
In 2021 verwachten wij het team specialisten verder uit te breiden. Dankzij ons unieke Oranje Draad ontwikkelprogramma en onze R1 methodiek zijn we een organisatie met een krachtige en herkenbare identiteit.

werken bij RG 10

Wat vragen we?

 • Opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur op het gebied van commerciële economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van account management, bij voorkeur in het vakgebied van IT consultancy en/of detachering. Heb je ervaring als inside sales en de ambitie om door te groeien naar accountmanager? Dan vragen we je ook om zéker te solliciteren.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je klant heeft.
 • Je bent georganiseerd en werkt waar nodig proces- en planmatig.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 36-40 uur per week.
 • Een uitstekend salaris, een zeer interessante bonusregeling en een prima pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes. Zelfs in coronatijd organiseren we veel voor onze medewerkers.
 • Een op maat gemaakt sales-trainingstraject.
 • Super leuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland

Jouw sollicitatieprocedure

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens




  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens





   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep