HR-People Manager

Resultaatgroep zoekt een…

HR-People Manager

Resultaatgroep zoekt een…

HR-People Manager

HR People-Manager

Ben jij die HR-People Manager die zich graag verder ontwikkelt maar vooral de ontwikkeling van anderen graag een boost geeft? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Als HR-People Manager bij ResultaatGroep ben jij de gids die onze IT specialisten naar de volgende stap in hun ontwikkeling loodst. Samen, Respect en Resultaat, dat zijn de kernwaarden die bij ons bedrijf passen en jij bent daarin een belangrijke spil.

Wij zijn op zoek naar een gedreven HR-People Manager die de spil vormt tussen onze professionals, onze sales en onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als HR People Manager bij ResultaatGroep zet jij samen je collega’s hun persoonlijke ontwikkelplan op en begeleid je ze waar nodig. In overleg met je commerciële collega’s borg je dat hun projecten aansluiten op dit ontwikkelplan en vice versa. Daarnaast ben jij diegene die een analyse van de medewerkers kunt maken. Met jouw HR achtergrond weet je de juiste instrumenten in te zetten en ben je een stevige gespreks- en sparrinspartner. Het is belangrijk dat je een éénduidige benadering van de HR processen hanteert en dit weet te borgen binnen de organisatie.

De ResultaatGroeper kenmerkt zich door een intrinsieke drive om het beste uit zichzelf en uit onze projecten te halen. Naast de begeleiding van onze specialisten ben je verantwoordelijk voor alle HR activiteiten zoals het monitoren van arbeidsvoorwaarden, verzuimbeleid maar ook -en vooral- binding van de specialisten met de organisatie en met elkaar. Denk daarbij niet alleen aan zakelijke sessies als bijeenkomsten met het team, kennissessies et cetera, maar ook aan teamuitjes en andere ontspanningsactiviteiten.

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en HR dus een kwestie is van uniformiteit in afspraken, maar zeker maatwerk waar dat nodig is.

Waar je komt te werken

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van tijdelijke expertise in de IT domeinen Security, infrastructuur en cloud. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd. In 2021 verwachten wij het team specialisten verder uit te breiden. Dankzij ons unieke Oranje Draad ontwikkelprogramma en onze R1 methodiek zijn we een organisatie met een krachtige en herkenbare identiteit.

stagiair recruitment
werken bij RG 10

Wat vragen we?

 • Opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur op het gebied van HRM, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van HRM management, bij voorkeur in combinatie met Field Management of talentontwikkeling.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je collega heeft.
 • Je bent georganiseerd en kunt proces- en planmatig werken.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor circa 24-32 uur per week.
 • Een uitstekend salaris met een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes. Zelfs in coronatijd organiseren we veel voor onze medewerkers.
 • Super leuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland

Jouw sollicitatieprocedure

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep