Marketingcommunicatie medewerker M/V (20 uur per week)

ResultaatGroep zoekt een…

Marketingcommunicatie medewerker

Marketingcommunicatie medewerker M/V (20 uur per week)

Als Marketingcommunicatie medewerker vertaal je bedrijfsdoelstellingen naar concrete marketingcommunicatie-uitingen. Je levert input voor het jaarlijkse marketingcommunicatieplan op en draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Je zorgt onder andere voor klantreferenties, van idee tot en met uitvoering, bent verantwoordelijk voor social media uitingen en organiseert events voor klanten, partners en medewerkers. Je onderhoudt de relaties met externe partijen waarmee we op het gebied van marketing samenwerken, zoals freelancers, creatieven en onze strategisch adviseur.

werken bij RG 10

De taken

 • Opzetten en uitvoeren van (online) marketingcampagnes
 • Het ondersteunen van onze recruiters met effectieve arbeidsmarktcommunicatie
 • Het creëren van content
 • Het ontwikkelen van klantreferenties
 • Het onderhouden de onze website en social media kanalen. Essentieel onderdeel is het vergroten van het bereik
 • Optimaliseren van content voor bezoekers d.m.v. analytics

Wij vragen

Je hebt drie tot vijf jaar ervaring in een marketingfunctie, bij voorkeur in de IT, en bent gewend te werken op HBO niveau. Je spart graag met collega’s en bent niet bang om verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Je werkt graag naar een resultaat toe en bent pas tevreden als je dat bereikt hebt. Response creëren en omzetten in conversie, daar word je vrolijk van. Verder ben je procesmatig, secuur en ben je een sociale collega. Verder:

 • Heb je een afgeronde (marketing-)communicatieopleiding op MBO+/HBO niveau.
 • Werk je analytisch en resultaatgericht.
 • Werk je zelfstandig en proactief.
 • Ben je creatief en heb je een vlotte pen.
 • Kennen SEO en SEA geen geheimen voor jou. Hier ben je echt een kei in.
 • Is specifieke kennis van arbeidsmarktcommunicatie een pré.

Wij bieden

Uitdagend werken in een dynamische omgeving bij een uitzonderlijk leuk bedrijf. Je krijgt de kans om mee te groeien met het bedrijf en je kunt je vaardigheden en je talenten maximaal benutten. Welke (arbeids-)relatie het best bij jou past bespreken we graag persoonlijk met je. Misschien wil je het liefst in dienstverband werken? Of ben je zelfstandig en heb je meerdere opdrachtgevers en vind je het leuk om iets meer ‘vastigheid’ te hebben door een paar dagen per week op projectbasis te werken. Voor de juiste kandidaat staan we open voor suggesties. Tijdens de selectieprocedure krijg je uitgebreid de kans om je mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, en praat je met verschillende mensen uit de organisatie van de opdrachtgever zodat je een goede indruk krijgt van het bedrijf van de opdrachtgever, en zij van jou.

Waar staan wij voor

ResultaatGroep zorgt ervoor dat ICT-projecten op een veilige en betrouwbare manier uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij specialisten in huis. We hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het beste voor klanten kunnen uitvoeren. Wij werken als team met elkaar én met onze klanten. Al onze collega’s werken vanuit de unieke R1 methodiek.

Daarnaast werken we volgens onze eigen Oranje Draad. We zijn ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. De belangrijkste begrippen hierin zijn: Respect, Samen en Resultaat.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland!

Interesse?

We zijn erg benieuwd naar jouw aanpak en komen er dan ook graag met je over in gesprek. Stuur jouw motivatie en de marketing-wapenfeiten waar jij het meest trots op bent aan Jelmer Storm: jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep