Recruitment Marketeer

ResultaatGroep zoekt een…

Recruitment Marketeer

ResultaatGroep biedt de beste IT-specialisten de kans om door middel van mooie projecten en doorlopende ontwikkeling het beste uit zichzelf te halen. Vanwege de groei van ResultaatGroep is (online) zichtbaarheid en employer branding belangrijker dan ooit. We zijn daarom ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Recruitment Marketeer.  

Wat ga je doen?

Je bent gek van (online) marketing en hebt daarnaast affiniteit met recruitment. Dit is immers de levensader van ons bedrijf. Onze collega’s zijn ons kapitaal en zijn het uithangbord van ResultaatGroep. Om de komende jaren een mooie groei door te kunnen blijven maken is een continue instroom van nieuwe collega’s gewenst. 

Waar jouw collega IT-recruiter voornamelijk aan de slag gaat met een proactieve benadering van de juiste kandidaten zorg  jij ervoor dat sollicitanten steeds beter (online) de weg naar ResultaatGroep weten te vinden. Je kunt hierbij denken aan het opzetten van online campagnes, jobboards analyseren en optimaliseren, maar ook aan het bedenken van nieuwe content. Daarnaast help je bij het organiseren van evenementen en/of kennissessies. Ook ga je aan de slag met het opzetten van een ‘candidate journey’. Uiteraard heb je hiervoor input nodig vanuit jouw collega’s. Met jouw proactieve houding ben je in staat om deze informatie bij jouw ResultaatGroep collega’s op te halen en te analyseren. Vervolgens zet je hierop de juiste acties uit.  

Geen probleem als je nog niet alle kneepjes van het vak kent. Je gaat samenwerken met onze Senior Recruiter om samen de juiste strategie te bepalen. Omdat we liever praten over resultaat dan over aanwezigheid is het aantal uren per week bespreekbaar. En de plek waar vandaan je werkt uiteraard ook.

Een voorbeeld van hoe jouw dag eruit kan zien:

 • Je start rustig thuis op met een kop koffie, laptop aan en leest eerst even de mailtjes die binnen zijn gekomen.
 • Om 09.30u heb je via Teams een meeting met de Recruiter om een aantal openstaande vacatures door te nemen en te bekijken hoe deze door SEO of andere middelen beter gevonden kunnen worden.
 • Je gaat hier direct mee aan de slag.
 • Vervolgens maak je een analyse van de openstaande vacatures op onze jobboards en zet je gerichte acties uit. 
 • In de middag maak je een begin met de nieuwsbrief en vervolgens leg je nog de laatste hand aan een LinkedIn Campagne.
 • De dag zit er weer en morgen staan er weer leuke andere dingen op de planning. Geen dag is hetzelfde, maar elke dag daagt je uit om samen met jouw collega’s tot de mooiste oplossingen te komen.

Jouw achtergrond en ervaring

 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring opgedaan in online marketing en affiniteit met recruitment (andersom mag ook).
 • Je hebt relevante kennis van online marketingkanalen en jobboards.
 • Je kunt georganiseerd werken en hebt oog voor detail.
 • HBO werk- en denkniveau en je hebt affiniteit met IT.
 • Je bent proactief ingesteld en resultaatgericht.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het is pré als je ook goed (content) kunt schrijven.
 • Je bent op zoek naar een werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en je staat open voor feedback.

Waar staan wij voor?

ResultaatGroep zorgt ervoor dat IT-projecten op een veilige en betrouwbare manier uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij specialisten in huis. We hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het beste voor klanten kunnen uitvoeren. Wij werken als team met elkaar én met onze klanten. Al onze collega’s werken vanuit de unieke R1 methodiek

Daarnaast werken we volgens onze eigen Oranje Draad. We zijn ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. De belangrijkste begrippen hierin zijn: Respect, Samen en Resultaat.

Wat staat je te wachten als je bij ons aan boord komt?

 • Een bovengemiddeld salaris.
 • Flexibele werktijden en werkplek. Werken vanuit huis of een flexplek bij jou in de buurt is mogelijk. Sterker nog: dat stimuleren we.
 • Laptop en mobiele telefoonvergoeding.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. full time.
 • De mogelijkheid om je als recruitment marketeer verder te ontwikkelen d.m.v. coaching, begeleiding en eventuele opleidingen.
 • Is specifieke kennis van arbeidsmarktcommunicatie een pré.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland!

Opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou graag het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Google Meet, etc). Solliciteer daarom snel! Vragen? Bel dan snel met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep