Sales Manager Detachering en Consultancy

ResultaatGroep zoekt een…

Sales Manager Detachering en Consultancy

Sales Manager Detachering en Consultancy

Ben jij degene die zorgt dat onze klanten op de juiste manier geadviseerd worden door jou en je collega’s van het salesteam? Respect en Resultaat, dat zijn de kernwaarden die bij ons bedrijf passen en jij bent daarin een belangrijke spil.

Wij zijn op zoek naar een gedreven Sales Manager die samen met zijn of haar team zorgt voor een set aan bestaande en nieuwe klanten. Jij en je collega’s in het team vormen de spil tussen onze professionals en onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als Sales Manager bij ResultaatGroep zorg jij dat altijd de juiste match tussen specialist en opdrachtgever tot stand komt. Je zorgt enerzijds dat onze klanten geholpen zijn door inzet van de beste specialist, project of team voor hun vraagstuk, en anderzijds borg je, samen met HR en onze coaches, dat de opdrachten aansluiten op het persoonlijk ontwikkelplan van de ResultaatGroep collega’s. De ResultaatGroeper kenmerkt zich namelijk door een intrinsieke drive om het beste uit zichzelf en uit onze projecten te halen. Als Sales Manager speel jij hierin een cruciale rol. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het salesteam en geeft daarin ook het goede voorbeeld. Sales zit bij jou in het bloed. Dat laat je dagelijks zien en je neemt je team daarin op sleeptouw. Je legt op de juiste momenten contact en opent deuren. Zo bouw je langdurige relaties op met onze klanten zodat wij onze medewerkers doorlopend van uitdagende opdrachten kunnen voorzien. Daarnaast dragen jij en je team oplossingen aan bij klanten voor personele capaciteitsvraagstukken. 

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en sales dus een kwestie is van uniformiteit in afspraken, maar zeker maatwerk waar dat nodig is.

Waar je komt te werken

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van tijdelijke expertise in de IT-domeinen Security, Infrastructuur en Cloud. Dagelijks zijn via ResultaatGroep circa 60 specialisten actief bij diverse klanten. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd.
In 2021 verwachten wij het team specialisten verder uit te breiden. Dankzij ons unieke Oranje Draad ontwikkelprogramma en onze R1 methodiek zijn we een organisatie met een krachtige en herkenbare identiteit.

werken bij RG 10

Wat vragen we?

 • Je beschikt over rijbewijs B.
 • Opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur op het gebied van commerciële economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Sales Manager in IT detachering of je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als senior sales in het vakgebied van IT-consultancy en/of -detachering en bent aantoonbaar klaar om aan deze mooie uitdaging te beginnen. 
 • Consultative selling en adaptive selling zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

 • NB: ervaring met aanbestedingen op het gebied van consultancy en detachering is een pré.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je klant heeft.
 • Je bent georganiseerd en kunt proces- en planmatig werken.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je geeft leiding en doet dat vanuit het geven van het goede voorbeeld. Je inspireert en motiveert.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 36-40 uur per week op directieniveau.
 • Een uitstekend salaris.
 • Een zeer interessante bonusregeling.
 • Een prima pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes.
 • Super leuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland

Jouw sollicitatieprocedure

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep