Sales Manager IT-oplossingen

ResultaatGroep zoekt een…

Sales Manager IT-oplossingen

ResultaatGroep zoekt een…

Sales Manager IT-oplossingen

Sales Manager IT-oplossingen

Ben jij die Sales Manager die zich graag verder ontwikkelt en de ontwikkeling van anderen een boost geeft? Dan is deze functie echt iets voor jou.

ResultaatGroep levert IT expertise op het gebied van security, cloud en infrastructuur. Als Sales Manager bij ResultaatGroep ben jij degene die zorgt dat onze klanten op de juiste manier geadviseerd worden door jou en het salesteam. Resultaat, Respect en Samen, dat zijn de kernwaarden die bij ons bedrijf passen en jij bent daarin een belangrijke spil.

Wij zijn op zoek naar een gedreven Sales Manager die enerzijds zorgt voor een set aan bestaande klanten en nieuwe klanten en die anderzijds verantwoordelijkheid neemt over het over-all sales proces van het hele salesteam. Jij en je team vormen de spil tussen onze professionals en onze opdrachtgevers. En je komt terecht in een warm bad: 35 gemotiveerde collega’s, een veelvoud aan specialisten in het veld, veel bestaande klanten en nog veel meer warme relaties. Een fijne basis dus van waaruit je verder kunt bouwen!

Wat ga je doen?

Als Sales Manager bij ResultaatGroep zorg jij voor de juiste match tussen specialist en opdrachtgever en coacht ook je salescollega’s daarin. Je zorgt enerzijds dat onze klanten geholpen zijn door inzet van de beste specialist, project of team voor hun vraagstuk, en anderzijds borg je, samen met HR en onze coaches, dat de opdrachten aansluiten op het persoonlijk ontwikkelplan van de ResultaatGroep collega’s. De ResultaatGroeper kenmerkt zich namelijk door een intrinsieke drive om het beste uit zichzelf en uit onze projecten te halen.

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en sales dus een kwestie is van uniformiteit in afspraken, maar zeker maatwerk waar dat nodig is.

Waar je komt te werken

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van tijdelijke expertise in de IT-domeinen Security, Infrastructuur en Cloud. Dagelijks zijn via ResultaatGroep circa 60 specialisten actief bij diverse klanten. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd.
In 2021 verwachten wij het team specialisten verder uit te breiden. Dankzij ons unieke Oranje Draad ontwikkelprogramma en onze R1 methodiek zijn we een organisatie met een krachtige en herkenbare identiteit.

werken bij RG 10

Wat vragen we?

 • Opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur op het gebied van commerciële economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van sales management, bij voorkeur in het vakgebied van IT consultancy en/of detachering. Heb je meerdere jaren ervaring als senior sales en de ambitie om door te groeien vragen we je ook om zéker te solliciteren.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je klant heeft.
 • Je bent georganiseerd en werkt waar nodig proces- en planmatig.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 36-40 uur per week.
 • Een uitstekend salaris, een zeer interessante bonusregeling en een prima pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes. Zelfs in coronatijd organiseren we veel voor onze medewerkers.
 • Een op maat gemaakt sales-trainingstraject.
 • Super leuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan (of via Microsoft Teams, Skype etc). Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland

Jouw sollicitatieprocedure

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep