Sales Manager Solutions

ResultaatGroep zoekt een…

Sales Manager Solutions

Sales Manager Solutions

Ben jij die Sales Manager die met onze bestaande klanten en nieuwe klanten de volgende stap zet in IT? Dan is deze functie echt iets voor jou.

ResultaatGroep is dé specialist op het gebied van expertise in de IT-domeinen Security, Infrastructuur en Cloud. Dagelijks zijn via ResultaatGroep circa 60 specialisten actief voor diverse mooie klanten. Wij werken voor een mooie groep middelgrote en grote organisaties waar we langdurige klantrelaties mee hebben opgebouwd.

Per direct breiden wij onze dienstverlening verder uit; als partner van onder andere Microsoft, Citrix, VMware, Ivanti, Nutanix en IGEL kunnen wij naast consultancy en projecten een totaalpakket leveren inclusief hard- en software. Bovendien kunnen onze klanten nu ook onze dienstverlening afnemen in de vorm van managed services en op abonnementsbasis. Denk hierbij aan gedeeltelijke of complete uitbesteding van beheer maar ook securitydiensten als vulnerablity scans, phishing tests en ethical hacking.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij dan ook op zoek naar een gedreven Sales Manager die zorgt dat onze klanten op de juiste manier geadviseerd worden. Enerzijds bij bestaande klanten maar ook bij nieuwe klanten. Je deinst er niet voor terug verantwoordelijkheid te nemen over het over-all sales proces van onze solutions.

Wat ga je doen?

Als Sales Manager Solutions bij ResultaatGroep ben je primair verantwoordelijk voor de verkoop van hard- en software en managed services. Daarnaast team je met je collega’s die de juiste match tussen specialist en opdrachtgever verzorgen. Als team leveren jullie dus samen een totaaloplossing.

Bovenal hebben we bij ResultaatGroep de visie dat ieder mens uniek is en sales dus een kwestie is van uniformiteit in afspraken, maar zeker maatwerk waar dat nodig is.

Wat vragen we

 • Opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur op het gebied van commerciële economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van sales management, bij voorkeur in het vakgebied van I-products en/of managed services. Heb je meerdere jaren ervaring als senior sales en de ambitie om door te groeien vragen we je ook om zéker te solliciteren. Ervaring met aanbestedingen is een pré.
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en naar de drive die je klant heeft.
 • Je bent georganiseerd en kunt proces- en planmatig werken.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen; een sterk analytisch vermogen is een must.
 • Je beschikt over rijbewijs B.
werken bij RG 10

Waar staan wij voor

ResultaatGroep zorgt ervoor dat ICT-projecten op een veilige en betrouwbare manier uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij specialisten in huis. We hebben een duidelijke visie over hoe we IT-projecten het beste voor klanten kunnen uitvoeren. Wij werken als team met elkaar én met onze klanten. Al onze collega’s werken vanuit de unieke R1 methodiek.

Daarnaast werken we volgens onze eigen Oranje Draad. We zijn ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. De belangrijkste begrippen hierin zijn: Respect, Samen en Resultaat.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 36-40 uur per week.
 • Een uitstekend salaris, een zeer interessante bonusregeling en een prima pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Hele leuke bedrijfsuitjes.
 • Superleuke collega’s!

Hopelijk ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden. Nog liever gaan we met jou het gesprek aan om te kijken of wij een match zijn. Wij begrijpen als geen ander dat “gevoel” en “klik” het belangrijkste zijn en dit ervaar je alleen door met elkaar om tafel te gaan. Solliciteer daarom snel!

Vragen? Bel dan met Jelmer Storm (06-51704940) of stuur een mail naar jelmer.storm@resultaatgroep.nl.

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke (online) bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland

Jouw sollicitatieprocedure

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zijn benieuwd naar je drijfveren en ambitie. Daarnaast zullen we in gaan op jouw CV en competenties. Op die manier kijken we of we een match zijn. Verder zullen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden en wat meer vertellen over onze organisatie en cultuur.

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit heb je met 2 toekomstige collega’s. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw CV en jouw IT kennis. Daarnaast hebben we het met jou over de inhoud van de functie en het team waarin je komt te werken.

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om voor ons een goed beeld te krijgen. Blijkt de liefde wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding? Dan gaan over tot het tekenen van het contract.

Als nieuwe ResultaatGroeper maak je tijdens je eerste dag kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk; welkom bij ResultaatGroep!

Vragen over onze vacatures?

jelmer storm

Jelmer Storm

Recruiter

Solliciteer direct

Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep

  Jouw gegevens

   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Resultaatgroep