Word IT-Consultant bij Resultaatgroep!

Word IT-Consultant bij
Resultaatgroep!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, meer afwisseling of extra diepgang in je werk, ResultaatGroep is de juiste werkgever voor jou!

Sinds 2012 werken wij met een hecht team IT-professionals aan infrastructure, cloud en security uitdagingen voor onze opdrachtgevers. Onze klanten zijn blij met ons. Niet alleen omdat we hen op een goede manier begeleiden, maar juist omdat wij een tikkeltje anders ‘in de wedstrijd’ staan.

We zetten namelijk altijd dat extra tandje bij nemen waar nodig initiatief en zoeken in nauw overleg samen met onze opdrachtgevers naar de juiste oplossing op IT vlak. De een noemt het proactief, een ander professioneel, wij houden het liever op betrokken.

ResultaatGroep: jouw baan in de IT

Het een en ander heeft alles te maken met je collega consultants en hoe ze met hun klanten omgaan. Open, proactief en betrokken. En dat is nou precies het kenmerk van de cultuur in onze organisatie. Tel daar onze platte organisatiestructuur bij op en kom tot geen andere conclusie dan dat we klein genoeg zijn om onze klanten en mensen de aandacht te geven die ze verdienen. En groot genoeg om flexibele, professionele en toekomstgerichte IT-oplossingen te bieden.

Ben jij, om jouw moverende redenen, op zoek naar een nieuwe werkomgeving waar je advies en je mening telt en waar je als IT- consultant jezelf kunt ontplooien en ontwikkelen? Kortom, dan is ResultaatGroep de juiste werkgever voor jouw baan in de IT!

Solliciteer vandaag nog!

Vraag op korte termijn een kennismakingsgesprek aan met Jelmer. Hij kan je alles vertellen over wat we je als werkgever te bieden hebben en je informeren over je toekomstig takenpakket als IT-consultant bij Resultaatgroep.

Resultaatgroep; alles wat we doen, doet ertoe…

En verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met een zéér interessante maandelijkse bonusregeling.

Een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Een uitstekende pensioenregeling.

Leuke (online) bedrijfsuitjes met de leukste collega’s van Nederland.

Solliciteer direct en wij bellen je terug

Jouw gegevens
    Stel je vraag

    jelmer storm

    Jelmer Storm